5 koncert, amin ott leszünk 2020-ban

Zabolai Margit
Írta: ,

Igazi legendák érkeznek idén Magyarországra, de lesznek igazi csemegék is a koncertkínálat svédasztalán. Mi nem győzünk válogatni, de az biztos, hogy az alábbi fellépőket nem fogjuk kihagyni, és ha tehetjük, az első sorban fogunk ugrálni a zenéjükre!

The Dead South

2020. november 26. Akvárium

Kanadaiak, szakállasak, lehetetlen őket komolyan venni, és mégsem lehet nem észrevenni, hogy mennyire tudják, mit csinálnak.

A The Dead South folk, neo-folk, bluegrass-folk alapokon értelmezi újra a westernek zord világát, és ír hozzá néha egészen bizarr, néha már-már erőszakos, de szinte mindig zavarba ejtő, ugyanakkor szórakoztató szövegeket.

Nate Hillts rekedtes baritonja tökéletesen passzol ehhez a stílushoz, a zenéjükre pedig nem lehet nem táncra perdülni. Az együttes először jár majd Budapesten, a nagy érdeklődésre pedig a kezdeti helyszínről, a Dürerből át kellett helyezni a koncertet az Akváriumba, szóval biztos, hogy nem csak egy-két ember fog majd lézengeni a tánctéren.

Pearl Jam

2020. július 15.

Papp László Sportaréna

A Pearl Jam 2020 júniusában és júliusában egy tizenhárom állomásos európai turnén vesz részt, és 1996-os utolsó Budapesti látogatásuk után először végre hozzánk is jönnek.

Idén lesz 30 éve, hogy a Pearl Jam először koncertet adott, azóta pedig tíz stúdióalbum, több száz fantasztikus élő koncert - és az azt követő bootleg kiadások -, továbbá világszerte több mint 85 millió eladott album köthető a nevükhöz - és a zenekar továbbra is sikeres mind a rajongók, mind a kritikusok körében.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba