5 kibírhatatlan pártípus a baráti társaságban

Sándor Alexandra
Írta: ,
5 kibírhatatlan pártípus a baráti társaságban
Egyedülállóként könnyű azonosítanod, hogy kinek a jelenléte van rossz hatással a hangulatodra. Párkapcsolatban élve azonban már egy árnyalatnyival nehezebb a helyzet – főleg, ha négyesben találkoztok, hiszen a másik duó viselkedése akaratlanul is befolyásolhat titeket.
A veszekedők
A lánynak nem tetszik az étterem, amit a fiú választott. Utóbbi mérgelődik, mert nem is az ő feladata lenne az ilyesmi. Mire megérkezik a főétel, már kínos csöndben ücsörögtök mind a négyen, mert te és a párod nem akartok belefolyni a kettejük küzdelmébe.
Ha a helyzet engedi, a hangulat oldásáért lazán odavetheted: „rátok férne egy békülős szex”. Amennyiben viszont gyakran ismétlődik a kínos jelenet, érdemes átgondolnod, van-e értelme a velük töltött időnek.
A versenyzők
Minden alkalmat megragadnak, hogy az orrod alá dörgöljék: az ő életük fantasztikusan tökéletes, nem úgy, mint a tiéd. Minden megadatik nekik az ötcsillagos luxusnyaralástól kezdve a heti tíz kamatyolásig, és nem restek éjt nappallá téve hangoztatni.
Még ha irigység nincs is benned, egy idő után mérgezni kezdi a dolog a lelked, hiszen eszedbe juthat, hogy ők szerencsésebb, nyerőbb párost alkotnak, mint te és a kedvesed. A dicsekvők egyébként mindig kompenzálnak valamit a kérkedéssel. Megszabadulni tőlük felér egy lelki felüdüléssel!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!