5 izgalmas sorozat a borongós őszi estékre

Berényi Nóri
Írta: ,

Lassan ismét elérkezik a bekuckózós esték időszaka, és mi lehetne jobb program ilyenkor, mint isteni forró csokit kortyolgatva belemélyedni egy izgalmas sorozatba? Ha nem tudsz dönteni, hogy mit kezdj el nézni, válogatásunk segíthet!

Scream Queens Kép forrása: buzzfeed.com

Ha szereted a csajos sorozatokat, de már unod az elcsépelt sztorikat, akkor a Sream Queens nagy kedvenced lesz. A történet középpontjában a Kappa Kappa Tau nevű egyetemi lányszövetség áll, mely körül annyi a botrány az elmúlt években, hogy az iskola új dékánja, Munsch úgy dönt, átírja a szabályokat, és lehetővé teszi, hogy bárki bekerülhessen a tagok közé. Ezzel lehetőséget ad azoknak a lányoknak is, akik, mondjuk úgy, nem a suli legnépszerűbb diákjai.

A lányszövetség elnöke, Chanel mindent elkövet, hogy eltörölje ezt a rendeletet, persze nem a szokványos módon. Ja, és közben egy őrült gyilkos szedi áldozatait az egyetem környékén...

Divat, hiszti, könnyek és humor – ezek jellemzik ezt az őrült horror-vígjátékot.

Wayward Pines Kép forrása: ew.com

Izgalmas sorozat egy hatalmas csavarral. Ethan Burke ügynök egy komoly megbízással érkezik Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia két társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban.

Mielőtt azonban felvehetné a kapcsolatot a helyi erőkkel, baleset áldozata lesz – a kórházban tér magához teljesen zavart állapotban. Bár a személyzet nagyon kedves vele, valamiért mégis a hideg futkos a hátán a helytől... Ahogy telnek a napok, egyre több kérdés merül fel Ethanben. Vajon miért nem tudja felhívni a családját? Miért nem hiszik el a helyiek, hogy ő különleges ügynök? És mi célt szolgál a várost körülvevő elektromos kerítés? Nos, a válaszokhoz meg kell nézned a sorozatot. :)