5 izgalmas sorozat a borongós őszi estékre

Írta: ,

Lassan ismét elérkezik a bekuckózós esték időszaka, és mi lehetne jobb program ilyenkor, mint isteni forró csokit kortyolgatva belemélyedni egy izgalmas sorozatba? Ha nem tudsz dönteni, hogy mit kezdj el nézni, válogatásunk segíthet!

Scream Queens Kép forrása: buzzfeed.com

1/5 Scream Queens

Ha szereted a csajos sorozatokat, de már unod az elcsépelt sztorikat, akkor a Sream Queens nagy kedvenced lesz. A történet középpontjában a Kappa Kappa Tau nevű egyetemi lányszövetség áll, mely körül annyi a botrány az elmúlt években, hogy az iskola új dékánja, Munsch úgy dönt, átírja a szabályokat, és lehetővé teszi, hogy bárki bekerülhessen a tagok közé. Ezzel lehetőséget ad azoknak a lányoknak is, akik, mondjuk úgy, nem a suli legnépszerűbb diákjai.

A lányszövetség elnöke, Chanel mindent elkövet, hogy eltörölje ezt a rendeletet, persze nem a szokványos módon. Ja, és közben egy őrült gyilkos szedi áldozatait az egyetem környékén...

Divat, hiszti, könnyek és humor – ezek jellemzik ezt az őrült horror-vígjátékot.

Wayward Pines Kép forrása: ew.com

2/5 Wayward Pines

Izgalmas sorozat egy hatalmas csavarral. Ethan Burke ügynök egy komoly megbízással érkezik Wayward Pines-ba: meg kell találnia és haza kell juttatnia két társát, akik egy hónappal korábban tűntek el az idilli kisvárosban.

Mielőtt azonban felvehetné a kapcsolatot a helyi erőkkel, baleset áldozata lesz – a kórházban tér magához teljesen zavart állapotban. Bár a személyzet nagyon kedves vele, valamiért mégis a hideg futkos a hátán a helytől... Ahogy telnek a napok, egyre több kérdés merül fel Ethanben. Vajon miért nem tudja felhívni a családját? Miért nem hiszik el a helyiek, hogy ő különleges ügynök? És mi célt szolgál a várost körülvevő elektromos kerítés? Nos, a válaszokhoz meg kell nézned a sorozatot. :)

3/5 Amerikai Horror Story

Ehhez a sorozathoz nem árt egy bizonyos fokú nyitottság, mert nem egy szokványos történetről van szó. Minden évad más sztorit mesél el: az első egy szellemjárta házról szól és egy családról, amely nagy reményekkel költözik oda, mit sem sejtve a folytatásról; a második talán a legkomorabb évad, ami egy elmegyógyintézet életét mutatja be; a harmadik ennél valamivel lágyabb hangvételű, boszorkányokkal és varázslattal fűszerezve; a negyedikben egy furcsa cirkuszi társulat érkezik a városba, magukkal hozva persze a baljós történéseket; az ötödik évad pedig a híres Cortez Hotel vendégeinek misztikus világát tárja fel, meglehetősen ijesztő módon.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy az utolsó évadnak a főszereplője Lady Gaga, akiről kiderült, hogy nem csak remek énekes, de színésznőnek sem utolsó. Ha szereted a borzongást, akkor ez lesz a te sorozatod.

Híradósok Kép forrása: kenyabuzz.com

4/5 Híradósok

Amikor az ember esténként leül a televízió elé híradót nézni, nem is gondol bele, milyen összetett munka eredményét látja viszont.

A sorozatban egy kábeles hírcsatornán keresztül pillanthatunk bele a híradósok, az új igazgató és profi csapatának életébe és munkájába.

Együtt indulnak abba a vérre menő küzdelembe, amelyet a különböző hírcsatornák folytatnak a nézők megnyeréséért.

Folytonos pörgés, szarkasztikus humor, lenyűgöző karakterek és fantasztikus színészi játék jellemzi a sorozatot.

Empire Kép forrása: fox.com

5/5 Empire

Egy szuper sorozat a hiphop szerelmeseinek! A történet alapja egy lemezkiadó tulajának élete és munkássága, aki korábban drogdílerkedésből élt. A tehetséges művész az utcáról küzdötte fel magát az Empire Entertainment nevű lemezkiadó élére, amit azóta is biztos kézzel irányít – de mindez megváltozik, amikor megtudja, hogy súlyos beteg, és csupán három éve van hátra.

Lucious-nak örököst kell választania három fia közül, ami persze nem megy zökkenőmentesen. Terveit azonban még jobban felforgatja volt felesége, Cookie megjelenése, aki frissen szabadult a börtönből, ahol azért ült, mert vállalta a büntetést a drogkereskedelem miatt, amelyből férje karrierjének kezdetét finanszírozták. Így hát most ő is követeli az őt megillető részt...