5 izgalmas krimi, amivel bekuckózhatsz az esős napokon

Zabolai Margit
Írta: ,

A téli időszak sokak számára az egyetlen az évben, amikor végre van egy kis idejük pihenni, és például a kanapén ülve olvasgatni. Ha a korai sötétedésben te sem vetsz meg egy kis borzongást, és szívesen olvasgatsz izgalmas krimiket, ezeket ajánljuk neked!

Paula Hawkins: A lány a vonaton

Igen, tudjuk, hogy film is készült belőle, de hacsak még nem tetted, véletlenül se rontsd el magadnak a meglepetést a megtekintésével!

Egyrészt azért, mert a hihetetlenül izgalmas könyv fordulatait sajnos nem sikerült visszaadni a filmvásznon, és a kritikusok szerint legfeljebb közepes mű készült, másrészt mert a könyv amúgy is mindig sokkal jobb.

A könyv kicsit lassan indul be, de ha egyszer beszippant, teljesen magával ragad. A végén pedig olyan fordulat vár rád, amitől pár napig talán megmukkanni sem tudsz majd.

Mark Frost: Twin Peaks titkos története

Ki ölte meg Laura Palmert???

A kérdés egy időben a fél világot foglalkoztatta, de David Lynch sorozata minden válasszal több másik kérdést nyitott meg, és valószínűleg nem volt még ember, aki a Twin Peakset végignézve azzal az érzéssel dölt volna hátra, hogy: aha, jól van, értem!

Ez a regény végre választ ad fontos kérdésekre, elmeséli, mi történt Twin Peaksben az elmúlt 25 évben, és a közelgő új évad eseményeit is felvezeti.

Rajongóknak kötelező!