5 ígéretes szilveszteri buli, ahol biztosan jó hangulatban talál majd az új év

Zabolai Margit
Írta: ,

Idén ne hagyd az utolsó pillanatra a döntést, nehogy megint valami unalmas házibuliban köss ki, ahol a pezsgőpukkanás szól a legnagyobbat! Vagy most kezdd el szervezni az év homeparty-ját, vagy biztosítsd be magadnak, hogy valami igazán jó kis rendezvényen ott lehetsz!

Jardinette Kertvendéglő: Best of Jazz & Pop’n Rock Szilveszter

6 éves sorozatot folytat a budai kertvendéglő idei szilveszteri programjával, és ahogy a zenei kínálatot nézzük, a hangulat rossz már nem lehet, de a menü is elég meggyőzően hangzik – ha egész évben úgy eszünk, mint szilveszterkor, akkor sem lesz gond, Csánki István konyhafőnök fogásait egész évben el tudnánk viselni.

A 19.990 Ft / fő + 10 % szervízdíj nem csak a belépőt, de a hat fogásos ünnepi menüt is tartalmazza – két féléből lehet választani – és többek között olyan finomságok kerülnek az asztalra, mint a bordírozott borjúgerinc zöldség concasséval, borjúmájas dió felfújttal, vagy a vargánya cappucinó füstölt szürkemarha hátszínszelettel.

A vacsora alatt zenés műsor várja a vendégeket, musical és filmslágerekkel, kubai dallamokkal és jazz-zel, éjfél után pedig még jobban felpörög majd a buli a tánczenével a ’70-es évektől napjainkig.

Bálna Bisztró: Budapest SWING JAZZ FUNK Szilveszter

Magyarország elsős zámú Swing énekese, Gájer Bálint és az ország egyik legismertebb funky zenésze, Éliás Jnr egy helyen, szilveszter éjszaka a Bálna Bisztróban.

Kell még többet mondanunk?

Talán csak annyit, hogy az est házigazdája DJ Tégla lesz, aki a legnagyobb soul, pop, R&B, funky és jazz slágerekkel táncoltat át mindenkit 2018-ba.

Mindezt a belvárosban, gyönyörű panorámával a Dunára, és persze vacsorával, amire a beharangozó szerint a szakácsok éppen akkora műgonddal készülnek, mint a fellépő művészek: a többféle előétel, főétel és desszert között lesz majd például vörösboros marhapörkölt zöldséges kuszkusszal és glutén mentes amarénás-narancsos mousse is.

A belépő a program mellett a vacsorát, az éjféli pezsgőt és a welcome drinket is tartalmazza, az egyetlen rossz hír, hogy az elővételes jegyek elfogytak, már csak last minute áron lehet beugrót váltani 22.990 Ft-ért.