5 film életed nehezebb pillanataihoz

Berényi Nóri
Írta: ,

Érezted már, hogy egy film képes annyira meghatározni a hangulatodat, hogy röpke másfél-két óra után másképp látod a világot? Vannak filmek, melyek tényleg nem csak egyszer nézős kategóriába tartoznak, és mindig ott lesznek neked a nehezebb pillanataidnál. Ehhez szeretnénk neked ajánlani néhányat.

To The Bone Kép forrása: imdb.com

Nem a legvidámabb témát dolgozza fel a film, viszont nők millióit érintik az étkezési problémák. Egy lány történetét, szenvedéseit mutatja be a film, aki már régóta anorexiában szenved.

Egy nap egy szókimondó orvoshoz kerül, aki szembesíti azzal, hogy mit is jelent ez a megbetegedés. Arra ösztönzi őt, nézzen szembe a betegségével. Azt javasolja, menjen el egy intézetbe, ahol több táplálkozási rendellenességgel küzdő beteget gondoznak.

Ott persze találkozik sorstársaival, megtudhatjuk, hogy milyen kínokon mennek keresztül és természetesen a gyógyulás felé vezető kemény úton is elkísérhetjük főszereplőnket.

Tisztességtelen ajánlat Kép forrása: i.pinimg.com

Nem mai film, viszont kötelező alkotás, ha szereted a szerelmes, ámbár bonyolult történeteket. Ez a film egyáltalán nem az a csöpögős fajta, sokkal inkább egy hétköznapi pár csodás szerelmét és vívódásait tárja elénk.

Diana és David már régóta nagy szerelemben élnek együtt, ám egy napon rádöbbennek, hogy anyagilag teljesen tönkrementek, ami David karrierjét is elvághatja. Megmaradt pénzüket Las Vegasban próbálják megduplázni, sikertelenül.

A kaszinóban azonban felfigyel Dianára egy jóképű milliomos, aki egymillió dollárt ajánl fel a lánynak egy együtt töltött éjszakáért. Úgysem találod ki a végét, úgyhogy meg kell nézned.