5 fantasztikus film az újrakezdésről - Erőt adnak a restarthoz!

Marcali Nóra
Írta: ,
5 fantasztikus film az újrakezdésről - Erőt adnak a restarthoz!

Kép forrása: port.hu

Év elején akarva-akaratlanul mindenkinek forog a fejében a gondolat: ez a legjobb lehetőség arra, hogy tiszta lappal induljunk. Néha bizony mindannyian kerülünk olyan helyzetbe, hogy legszívesebben magunk mögött hagynánk a múltat és nyomnánk egy restart gombot. Íme, néhány remek film, ami segíthet, hogy legyen motivációnk az újrakezdéshez.

Ízek, imák, szerelmek

A Julia Roberts főszereplésével készült 2010-es romantikus dráma egy negyvenes éveiben járó nagyvárosi nő története, aki – annak ellenére, hogy megvan mindene – úgy érzi, hogy kicsúszik a lába alól a talaj.

Elhagyva kihűlt házasságát és egész addigi életét újrakezd mindent, hogy rájöjjön ki is ő valójában, útja pedig Olaszországon és Indián át Baliig vezet, ahol végre rátalál a boldogság.

Ha úgy érezzük, hogy nincs bátorságunk a nagy ugráshoz, ha szeretnénk útra kelni és máshol újrakezdeni, de kell egy kis inspiráció, ennél keresve sem találhatnánk jobb filmet.

 

P.S. I love you

Egyszerre szívmelengető és mégis szomorú alkotás a 2007-es film, amelyben Hilary Swank mellett Gerard Butler, Lisa Kudrow és Jeffrey Dean Morgan is feltűnik, így már a szereplőgárdáért is érdemes megnézni.

A történet a férjét fiatalon elveszítő Holly-ról szól, aki nem tudja elengedni élete nagy szerelmét, teljesen átadja magát a gyásznak és különös módon mégis egykori férje, Gerry az, aki utolsó leveleivel visszahozza az életbe és ráveszi az újrakezdésre.

Szomorú filmen biztosan nem nevettünk még ennyit, mint ezen, ráadásul megtanulhatjuk belőle, hogy a legnehezebb helyzetek után is fel lehet állni.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba