4 romantikus film 2018-ban, ami miatt mindenképp el kell menned a moziba

Szirák Viki
Írta: ,
4 romantikus film 2018-ban, ami miatt mindenképp el kell menned a moziba

Ha szereted a romantikus filmeket, érdemes az alábbi időpontokat belevésned a naptáradba, ugyanis idén rengeteg megható, vicces, csajos film érkezik a mozikba, középpontban a szerelemmel és a kapcsolatokkal. Most hoztunk is egy kis filmajánlót, hiszen az alábbiakat biztos, hogy imádni fogod!

Éjjeli napfény

A film alig néhány napja, április 19-én került a mozikba, így még nyugodtan betervezheted az elkövetkező hetekre ezt programként. A történet főszereplője Katie, egy fiatal lány, aki épp abban a korban van, hogy szeretné élvezni az életet. Utazna, bulizna, strandolna a csajokkal; vagyis lényegében bármit, ami boldoggá teszi.

Azonban van egy komoly betegsége, amelynek következtében sosem mehet ki a napfényre, mert nagyon érzékeny rá. Ezért csak éjszaka jár el otthonról, és egy ilyen útja során találkozik Charlie-val, akit titokban már régóta figyelte messziről.

A fiúval egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és szerelem szövődik közöttük, de Katie igyekszik elrejteni előle betegségét...

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Az első Mamma Mia-film hatalmas sikere után idén végre, annyi várakozás után július 20-án érkezik a folytatás.

A történet ezúttal két idősíkon fut majd: az egyikben láthatjuk Donna lányát, Sophie-t, aki kisbabát vár, de egyenesen retteg attól, hogy mindezt egyedül kell megtennie.

Az előzetesből még nem derült ki, hogy pontosan mit takar ez az "egyedül", és mivel a Donnát alakító Meryl Streepet igazából nem láthattuk a videóban, sok találgatásra került már sor.

A másik idősík évekkel ezelőtt játszódik, amikor Donna még nagyon fiatal volt, és rengeteget kalandozott: ekkor ismerte meg a három férfit, akik közül valaki Sophie édesapja.

Nagyon megható, vicces filmre készülhetsz, szuper slágerekkel.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!