4 romantikus film 2018-ban, ami miatt mindenképp el kell menned a moziba!

4 romantikus film 2018-ban, ami miatt mindenképp el kell menned a moziba!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 4 romantikus film 2018-ban, ami miatt mindenképp el kell menned a moziba!

Ha szereted a romantikus filmeket, érdemes az alábbi időpontokat belevésned a naptáradba, ugyanis idén rengeteg megható, vicces, csajos film érkezik a mozikba, középpontban a szerelemmel és a kapcsolatokkal. Most hoztunk is egy kis filmajánlót, hiszen az alábbiakat biztos, hogy imádni fogod!

Éjjeli napfény

A film alig néhány napja, április 19-én került a mozikba, így még nyugodtan betervezheted az elkövetkező hetekre ezt programként. A történet főszereplője Katie, egy fiatal lány, aki épp abban a korban van, hogy szeretné élvezni az életet. Utazna, bulizna, strandolna a csajokkal; vagyis lényegében bármit, ami boldoggá teszi.

Azonban van egy komoly betegsége, amelynek következtében sosem mehet ki a napfényre, mert nagyon érzékeny rá. Ezért csak éjszaka jár el otthonról, és egy ilyen útja során találkozik Charlie-val, akit titokban már régóta figyelte messziről.

A fiúval egyre közelebb kerülnek egymáshoz, és szerelem szövődik közöttük, de Katie igyekszik elrejteni előle betegségét…

Mamma Mia! Sose hagyjuk abba

Az első Mamma Mia-film hatalmas sikere után idén végre, annyi várakozás után július 20-án érkezik a folytatás.

A történet ezúttal két idősíkon fut majd: az egyikben láthatjuk Donna lányát, Sophie-t, aki kisbabát vár, de egyenesen retteg attól, hogy mindezt egyedül kell megtennie. Az előzetesből még nem derült ki, hogy pontosan mit takar ez az „egyedül„, és mivel a Donnát alakító Meryl Streepet igazából nem láthattuk a videóban, sok találgatásra került már sor.

A másik idősík évekkel ezelőtt játszódik, amikor Donna még nagyon fiatal volt, és rengeteget kalandozott: ekkor ismerte meg a három férfit, akik közül valaki Sophie édesapja.

Nagyon megható, vicces filmre készülhetsz, szuper slágerekkel.

A star is born

Október 5-én olyan film érkezik a moziba, amit minden zenekedvelőnek muszáj látnia.

A főszerepben Lady Gagát és Bradley Coopert láthatod: utóbbi alakítja Jackson Maine letűnőben lévő country énekest, aki megismerkedik Allyvel.

A lány hatalmas tehetség, és rögtön egymásba is szeretnek, ám a kapcsolatukat beárnyékolja a tény, hogy míg a férfi egyre inkább eltűnik a süllyesztőben, addig Ally egyre nagyobb hírnévre tesz szert.

Az előzetes még nem jelent meg, de az első fotókat elnézve biztos, hogy izgalmas, romantikus filmre készülhetünk!

Átejtve

Magyarországon május 31-én mutatják be az Átejtve című filmet, a szereplőgárdát elnézve (Anna Faris, Eva Longoria) pedig nagyon vicces lesz a film!

A történet főszereplője Kate, aki takarítónőként dolgozik egy dúsgazdag pasi jachtján.

A férfi emberségből biztosan nem vizsgázna jelesre, hiszen rendkívül egoista, beképzelt, és nagyon megalázóan bánik alkalmazottjával. Azonban egy baleset következtében a tulajdonos elveszíti emlékezetét, és kórházba kerül, ami lehetőséget biztosít Kate-nek arra, hogy végre bosszút álljon mindenért.

A kórházba érkezve a férfi feleségének adja ki magát, és ezzel egy olyan helyzetbe csöppen, amire maga sem számított.

VIDEO 2024 legszebb sminktrendje, a gyöngyházfényű smink

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!