4 könyv karácsonyi ajándéknak, amit te is kölcsön akarsz majd kérni

Zabolai Margit
Írta: ,
4 könyv karácsonyi ajándéknak, amit te is kölcsön akarsz majd kérni

Kép forrása: unsplash.com

A könyvnél az egyik legszebb ajándékok egyike, ráadásul még csomagolni is egyszerű! Ezeket a köteteket pedig nem csak a megajándékozott olvassa majd örömmel, te is alig várod, hogy kölcsönkérd őket – persze, ha elég gyors vagy, még végigolvashatod, mielőtt csomagolópapírba burkolod őket.

Krimirajongóknak – Jane Corry: Csak egy pillanat

Minden reggel Ellie vigyáz kisunokájára. Josh a szeme fénye, egyszerűen imádja a kiskölyköt. Ellie boldogsága azonban nem felhőtlen: a férjének viszonya van valakivel.

A férfi megesküszik arra, hogy véget vetett a dolognak, majd egyik reggel a férjét megint az a nő keresi telefonon... Ellie egy pillanatra szem elől téveszti kisunokáját.

Ami ezután történik, örökre megváltoztatja az életét… A gondolatébresztő thriller csavaros, letehetetlen, és a kritikusok szerint remekül ábrázolja, milyen hatalmas szerepe van a családnak, ami a magasba emelhet, megtarthat, de akár meg is nyomoríthatja a tagjait.

Útkeresőknek – Jordan B. Peterson: 12 szabály az élethez

A 12 szabály az élethez hónapokig volt listavezető az Amazonon, tarolt a világ sikerlistáin, többek közt a USA Today, a Wall Street Journal, a The Washington Post toplistájának első helyezettje.

Közel 40 ország megvásárolta a kiadás jogait. Dr. Peterson a torontói egyetem megbecsült tanára, klinikai pszichológus és hivatásos provokátor. Könyvével az egész világot zavarba hozta.

Megtudhatjuk, miért érdemes békén hagynunk a gördeszkázó fiúkat, milyen borzalmas sors vár azokra, akik mindenkiben a hibát keresik, és miért kellene minden macskát megsimogatnunk az utcán.

Ha egy olyan szerettednek keresel ajándékot, aki éppen egy nagy változás előtt áll, javítani szeretne az életén vagy csak mindig érdekli, hogyan érthetné meg jobban önmagát és a világot, akkor az év legzavarbaejtőbbnek kikiáltott könyve tökéletes ajándék lesz!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!