Férfiak vallanak kapcsolatokról, érzelmekről, vágyakról – 3 izgalmas könyv a férfilélekről

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

A férfiak lelkében lejátszódó folyamatok mindig is foglalkoztatták a nőket – egyrészt, mert a pasik ritkán beszélnek nyíltan az érzelmeikről, másrészt a két nem folyton próbálja megfejteni egymást. Most olyan könyveket mutatunk neked, amelyekben a férfiak őszintén beszélnek, vallanak a szexualitásról, a kapcsolatokról, a veszteségek és csalódások kezeléséről, valamint az őket érintő elvárásokról és szerepekről.

1. Mi kell a férfiaknak?

Férfiak vallanak kapcsolatokról, érzelmekről, vágyakról – 3 izgalmas könyv a férfilélekrőlVigyázz! Ez egy nagyon őszinte könyv, néha zavarba ejtő! Férfiak vallanak arról, mire vágynak egy kapcsolatban, mit akarnak a nőtől, hogy élik meg a szexualitást. Sándor András Mi kell a férfiaknak? című könyvében 21 pasival készített interjút, mindegyikük más habitusú, másféle beállítottságú, más szakmával és múlttal rendelkezik. Van köztük milliomos üzletember, skalpvadász, komplexusos, megrögzött hódító, tiszta szívű romantikus. A megkérdezettek közt a 20 évestől 70 évesig mindenféle korosztály helyet kapott. Néhány vágy, amit a könyvben megfogalmaznak a megkérdezettek: bizalom, összetartozás, szenvedély, tűz, érzékiség, ápoltság, figyelem, azonos értékrend, gondoskodás, nőies megjelenés.

Vannak pasik, akik bevallják, hogy nem képesek hosszabb távú kötődésben gondolkodni, és azt is elmondják, miért nem.

Megtudhatod a könyvből, hogy milyen típusú férfiakat ne engedj be az életedbe, milyeneket kerülj el!

De vallanak magukról és az érzelmeikről a könyvben olyan pasik is, akik minden kudarc ellenére hisznek a Társban, a boldog párkapcsolatban.

2. Érző férfiak

A férfiak is megszenvedik a csalódásokat, a kudarcokat, a szakításokat, a hűtlenkedéseket, a féltékenységet. Ők is félnek, szoronganak dolgoktól, gyászolnak, újrakezdenek, csak nem szoktak róla annyit beszélni.

Férfiak vallanak kapcsolatokról, érzelmekről, vágyakról – 3 izgalmas könyv a férfilélekrőlSinger Magdolna mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó az Érző férfiak című könyvében szakmájuk, hivatásuk miatt is ismert és elismert férfiak személyes történetein keresztül mutatja be a férfilélek takargatott oldalát. A 18 történetben a férfiak tabuk nélkül feltárják legféltettebb titkaikat.

Egy erős, határozott pasi is meginoghat lelkileg egy szakítástól, kudarctól, csapástól, veszteségtől. A legerősebb férfinek is kell szelep, ahol kiengedi a fájdalmat. Olyan bátor, önfeltárásra kész ismert emberek szólalnak meg könyvben, mint például Gerendás Péter előadóművész, zeneszerző, Nyáry Krisztián irodalmár, író, Bálint István biológus.

Ha elolvasod a könyvet, beleláthatsz az erősebbik nem küzdelmeibe, kérdéseibe, megingásaiba!