Férfiak vallanak kapcsolatokról, érzelmekről, vágyakról – 3 izgalmas könyv a férfilélekről

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

A férfiak lelkében lejátszódó folyamatok mindig is foglalkoztatták a nőket – egyrészt, mert a pasik ritkán beszélnek nyíltan az érzelmeikről, másrészt a két nem folyton próbálja megfejteni egymást. Most olyan könyveket mutatunk neked, amelyekben a férfiak őszintén beszélnek, vallanak a szexualitásról, a kapcsolatokról, a veszteségek és csalódások kezeléséről, valamint az őket érintő elvárásokról és szerepekről.

1. Mi kell a férfiaknak?

Vigyázz! Ez egy nagyon őszinte könyv, néha zavarba ejtő! Férfiak vallanak arról, mire vágynak egy kapcsolatban, mit akarnak a nőtől, hogy élik meg a szexualitást. Sándor András Mi kell a férfiaknak? című könyvében 21 pasival készített interjút, mindegyikük más habitusú, másféle beállítottságú, más szakmával és múlttal rendelkezik. Van köztük milliomos üzletember, skalpvadász, komplexusos, megrögzött hódító, tiszta szívű romantikus. A megkérdezettek közt a 20 évestől 70 évesig mindenféle korosztály helyet kapott. Néhány vágy, amit a könyvben megfogalmaznak a megkérdezettek: bizalom, összetartozás, szenvedély, tűz, érzékiség, ápoltság, figyelem, azonos értékrend, gondoskodás, nőies megjelenés.

Vannak pasik, akik bevallják, hogy nem képesek hosszabb távú kötődésben gondolkodni, és azt is elmondják, miért nem.

Megtudhatod a könyvből, hogy milyen típusú férfiakat ne engedj be az életedbe, milyeneket kerülj el!

De vallanak magukról és az érzelmeikről a könyvben olyan pasik is, akik minden kudarc ellenére hisznek a Társban, a boldog párkapcsolatban.

2. Érző férfiak

A férfiak is megszenvedik a csalódásokat, a kudarcokat, a szakításokat, a hűtlenkedéseket, a féltékenységet. Ők is félnek, szoronganak dolgoktól, gyászolnak, újrakezdenek, csak nem szoktak róla annyit beszélni.

Singer Magdolna mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó az Érző férfiak című könyvében szakmájuk, hivatásuk miatt is ismert és elismert férfiak személyes történetein keresztül mutatja be a férfilélek takargatott oldalát. A 18 történetben a férfiak tabuk nélkül feltárják legféltettebb titkaikat.

Egy erős, határozott pasi is meginoghat lelkileg egy szakítástól, kudarctól, csapástól, veszteségtől. A legerősebb férfinek is kell szelep, ahol kiengedi a fájdalmat. Olyan bátor, önfeltárásra kész ismert emberek szólalnak meg könyvben, mint például Gerendás Péter előadóművész, zeneszerző, Nyáry Krisztián irodalmár, író, Bálint István biológus.

Ha elolvasod a könyvet, beleláthatsz az erősebbik nem küzdelmeibe, kérdéseibe, megingásaiba!