2020 legjobban várt sorozatai és filmjei

Marcali Nóra
Írta: ,
2020 legjobban várt sorozatai és filmjei

Kép forrása: media-amazon.com

Az új évben egy valami biztosan nem változott: továbbra is imádjuk a szuper új sorozatokat és a filmeket, amelyekből szerencsére ez az esztendő sem fog szűkölködni. Lássuk, hogy melyik sorozatok lesznek azok, amik miatt biztosan egész hétvégés maratont tartunk, és milyen filmekért szaladunk a moziba garantáltan.

Folytatásokat és újdonságokat is tartogat az év, szóval lesz miből válogatnunk, ha a legjobban sorozatokra szeretünk kikapcsolódni. Aki a sorozatok helyett inkább a filmeket preferálja, annak sem kell csalódnia idén, lesz jó néhány film, ami miatt érdemes lesz felkelni a kanapéról és mozijegyet váltani, hiszen a látvány mindig úgy az igazi.

Az igaz történetek alapuló történet Cate Blanchett első sorozata is egyben, ami már önmagában is elég ahhoz, hogy adjunk neki egy esélyt.

A színésznő egy amerikai szépségkirálynőből lett konzervatív aktivistát alakít a hetvenes évekből, aki ellenzi a feminizmust.

Mindig izgalmas negatív hőst látni a főszerepben, ráadásul remek korképet is kapunk a hetvenes évek Amerikájáról.

Egy várva-várt folytatás, amely újra elkalauzol minket az élő- és robotszereplős stratégiai játék birodalmába, ahol bárki westernhős lehet és kiélheti legvadabb vágyait.

A 2016-os HBO-sorozat első évada hatalmas siker volt, már csak az egészen különös sci-fi western műfaj miatt, a második évaddal azonban már nem minden rajongó volt elégedett.

A harmadik évadban a 2.

világháború világába csöppennek a szereplők, garantáltan izgalmas lesz!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!