2019 legjobb 10 filmje – eddig és ezután

Zabolai Margit
Írta: ,
2019 legjobb 10 filmje – eddig és ezután

2019 már eddig is elég jó év volt a mozikban, és vannak filmek, amelyek premierje még ez után várható. Megnéztük, mik voltak azok az alkotások, amelyek a BBC szerint a leginkább érdemesek voltak idén a figyelmünkre, és a még bemutatásra váró filmek közül is választottunk párat, aminek már nagyon várjuk a premierjét.

Mi – Us

Jordan Peelet kiváló humoristaként ismerte meg a közönség, aztán megcsinálta a Tűnj el! című filmet, és kiderült, hogy riogatásban is éppen olyan zseniális.

Új filmje, a Mi eredeti és provokatív thriller, amely játékosan használja a műfaj klasszikus elemeit, nem fél viccelődni, tréfálkozni, és közben olyan zsigeri félelmekre hat, hogy attól a legelszántabb horror-rajongó is kényelmetlenül kezd mocorogni a székében.

Fehér éjszakák – Midsommar

Azt gondoltad, a sötétség az ijesztő? Akkor várj, mit tartogat egy esemény, amin nem is megy le a nap.

A svéd nyári napforduló alatt gyanútlan amerikai turisták egy csoportja csatlakozik egy vidéki közösséghez egy egész napos ünnepre – vagy legalábbis ők így gondolják.

Ari Aster második játékfilmje a Hereditary után Florence Pugh, Will Poulter és William Jackson Harper szereplésével éppen úgy halálra rémít, mint az előző műve.

Fókuszban

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv