2017 legjobban várt filmjei

Bodnár Alexa
Írta: ,
2017 legjobban várt filmjei

Szerencsére az újévben is rengeteg jó film vár majd ránk, amelyek miatt érdemes lesz ellátogatni a mozikba. Összegyűjtöttük neked az általunk legjobban várt alkotásokat, amelyeket feltétlenül érdemes lesz megnézned az idén.

A szépség és a szörnyeteg Kép forrása: tumblr.com, ewatsondaily

A híres Disney klasszikus élőszereplős változata végre 2017-ben megérkezik a mozikba.

A márciusban debütáló filmben Emma Watson alakítja majd a gyönyörű Belle-t, míg a szörnyeteget Dan Stevens fogja majd megformálni.

Az előzetesekből már kiderült, hogy a film várhatóan igazán hű marad a korábbi animációs változathoz: az elátkozott szolgák, a szörnyetegüldöző izomagy és a habókos papa mind feltűnnek a moziváltozatban, amely várhatóan az év egyik legnagyobb kasszasikere lesz.

Trainspotting 2

A húsz évvel ezelőtt készült kultfilm, a Trainspotting folytatásában a főszereplőket megint Ewan McGregor (Mark Renton), Jonny Lee Miller (Simon “Betegsrác” Williamson), Ewen Bremner (Daniel “Spud” Murphy) és Robert Carlyle (Francis Begbie) játsszák majd, amely már önmagában garancia lehet arra, hogy nem fogunk csalódni a sztori folytatásában.

A korábban drogfüggőként megismert karakterek életét a pornófilmforgatás köti le manapság, ahogy az kiderült a film előzeteseiből, és az eredeti könyv írója, Irvine Welsh elmondása szerint sokkal lazább adaptációra számíthatunk majd, mint az első rész esetében.

A film már januárban a mozikban lesz, így nem kell már sokat várnod, hogy megnézhesd!

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!