Vigyázat, erre a csigára rá lehet szokni! Mascarponés csiga-karácsonyfa, díszesen

Írta: ,

Ha eddig a mascarponet csak pohárkémekbe vagy sajttortába használtad, most egy újabb nagyszerű felhasználásával fogsz találkozni. Ha cukorral kikavarod és megkened vele a kelt tésztát, mennyei édességet kapsz, amit aztán könnyű még tovább gondolni. Lássunk most egy igazi karácsonyi hangulatú süti receptet!

Hozzávalók:

  • 1 csomag Dr. Oetker Kelt Tészta
  • 200 g Mascarpone vagy valamilyen natúr, sótlan sajtkrém
  • 100 g kristálycukor
  • 1 tasak Dr. Oetker Vanillincukor
  • 100 g tetszés szerinti piros színű lekvár (mi fügés-málnás lekvárt használtunk)

Elkészítési idő: 30 perc

A recept elkészítését itt olvashatod el! >