7 hely, ahol érdemes bejglit venni

Írta: ,

Nem baj, ha nem vagy egy kimondott bejgli-készítő mester, a vendégeidet így is isteni és házias finomságokkal lepheted meg az ünnepek idején. Ezekkel a készen vásárolt – de annál nagyobb odafigyeléssel kiválasztott – bejglikkel ugyanis biztosan nem lőhetsz mellé!

1/7 Domi’s Bake Shop

Bár ebbe az isteni cukrászdába év közben is érdemes ellátogatni, a karácsony közeledtével ez egyenesen kihagyhatatlan programnak számít!

Domi ugyanis ínycsiklandó bejglikkel készül az ünnepekre: van hagyományos mákos, diós vagy gesztenyés íz is, de azokról se feledkezett meg, akik valamilyen ételérzékenységgel küzdenek, vagy csak spórolni szeretnének a kalóriákkal az ünnepek alatt.

A Domi's-ban így laktózmentes, cukormentes és gluténmentes (plusz ezek összes kombinációja) bejgliket is beszerezhetsz, az ízükben pedig biztosan nem fogsz csalódni!

2/7 Auguszt Cukrászda

Az Auguszt Cukrászda több generáció kedvence, hiszen az 1870 óta működő üzlet termékei mindig is a minőséget képviselték.

Nincs ez másképp a bejglik esetében sem, amik hagyományos mákos és diós ízben készülnek. 

Finom, lágy, klasszikus.

Ha te is ilyet keresel, az Augusztban megtalálod!

 

Szamos Cukrászda

3/7 Szamos Cukrászda

A Szamos Cukrászda 1935 óta biztosítja számunka az ínycsiklandó ízvilágot és a sütemények habzsolásával eltöltött boldog perceket.

A minőségi sütizés mellet azonban a karácsonyi bejgliket is jó ötlet itt beszerezni, ha a vendégeidet (vagy magadat) hagyományos ízekkel kápráztatnád el. 

A választék ugyanakkor a Szamosban sem túl nagy, itt is a mákos és diós ízek közül lehet választani.

Vanilin Cukrászda

4/7 Vanilin Cukrászda

A Vanilin Cukrászdát a város több pontján is találsz, ami nagy szerencse, ha épp egy last minute bejgli beszerzésre készülsz!

A minőség itt is garantált, karácsony előtt ráadásul 5 ínycsiklandó ízből választhatsz!

A hagyományos mákos és diós mellett kérhetsz gesztenyést, aszalt szilvást, vagy az igazán ígéretesen hangzó diós-mákos verziót is kipróbálhatod.

Daubner Cukrászda

5/7 Daubner Cukrászda

A Szamoshoz hasonlóan a Daubnerben is a klasszikus ízek dominálnak.

A város egyik legismertebb cukrászdájában azonban megéri a vásárlás, hiszen a mákos, vagy diós bejgli mellett sok-sok aprósüteménnyel toldhatod meg a karácsonyi nassolós adagot, ami már önmagában ünnep!

6/7 Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

A Pestszentlőrincen található impozáns cukrászda egészen egyedi bejgli-kínálattal rendelkezik, amiért tényleg megéri ellátogatni ide.

Állandóan megrendelhető finomság például a diós bejgli, a mákos, az áfonyás-diós, és a meggyes-mákos.

De gesztenyés, birsalmás-diós, marcipános, és kókuszos ízű tekercseket is készítenek.

Ugye, milyen jól hangzik?

 

7/7 Serfőző Márta termékek

Érdemes nézegetned mostanában a Serfőző Márta Termékek Facebook oldalát, hiszen nem csak a legújabb infókról értesülhetsz, de itt találod meg azokat az elérhetőségeket is, ahol előrendelést adhatsz Márta igazán különleges sütijeire. 

Hidd el, ez az apró fáradozás nagyon is megéri, a mandulaliszttel készített, cukor-, glutén-, és laktózmentes bejglik ugyanis tényleg kihagyhatatlan finomságok. 

Elvégre ki ne akarná megkóstolni például az édes mandulából, nyers bio akácmézből, mák/dióolajból készült bejgli mákos-bio vörösáfolyás illetve diós-bio mazsolás változatát?