6 meglepő szín, ami mégis jól mutat a karácsonyfán

Írta: ,

A karácsony tipikus színei, mint az arany, a piros vagy a fehér kétségtelenül remekül mutatnak a fenyőfán és a lakásdekoráció részeként, ám ha valaki szereti a különleges megoldásokat, érdemes más, szokatlan színekben is gondolkodni, hiszen a végeredmény nemcsak meglepő, hanem meglepően jó is lehet. Ha idén te is szeretnél valami új stílust kipróbálni fenyőfád öltözékét illetően, kattints, hiszen cikkünkben igazán változatos, színes inspirációkat találhatsz!

Zöld az örökzöldön Kép forrása: lowes.com

A zöld nem tartozik éppen a tipikus karácsonyi színek közé – már ami a dekorációt illeti. Nem is csoda, hiszen az ember azt hinné, hogy a már eleve zöld fenyőfához jobban passzolnak a sokkal inkább elütő színek.

Ám ahogy ez a zöld különböző árnyalataiba öltöztetett fa – és nappali – is bizonyítja, korántsem igaz ez a sztereotípia, hiszen igazán ízléses, harmonikus végeredményt kaphatunk zöld díszekkel és kiegészítőkkel is.

Bohókás pink Kép forrása: countryliving.com

Igazi hawaii hangulatot idéz ez a cuki fácska, melyre mintegy füzérként helyezték fel a rózsaszínes-narancsos díszeket.

Persze, a hazai trendektől igencsak távol áll ez a trópusi stílusú karácsonyfa, melyen visszafogott, ünnepi gömbök helyett rózsák és mindenféle színes virágok virítanak.

Mindenesetre, ha meg akarod hökkenteni vendégeidet, kipróbálhatsz idén valami hasonlót. A pink rózsa-csúcsról semmi esetre se feledkezz meg.