Karácsony szingliként? 5 érv, amiért szuper lesz!

Írta: ,

Már most negatívan állsz az ünnepekhez, mert tudod, hogy senki nem lesz veled a fa alatt? Pedig hidd el, kár búslakodnod amiatt, hogy szingliként töltöd az ünnepeket. El is áruljuk, miért!

Végig a családoddal lehetsz Kép forrása: camillestyles.com

1/5 Végig a családoddal lehetsz

Képzeld csak el: otthon a kedvenc pizsidben segíthetsz díszíteni a fát az anyukádnak, és együtt süthetitek meg a mézeskalácsokat.

Újra kislánynak érezheted magad, és emlékszel, milyen gondtalan voltál még akkor?

Bár most talán nem hiszed, mennyire jó, hogy csak a saját szeretteidre koncentrálhatsz, de az ünnepek a rohanó mindennapokba visszatérve rájössz majd, milyen értékes ez...

Nem kell jópofizni Kép forrása: mefart.ru

2/5 Nem kell jópofizni

Tudod, amikor muszáj elmenned a pasid családjához, de neked semmi kedved.

Nem érted, hogy az anyósod miért nem bír másról beszélni, minthogy mikor kellene megházasodnotok, az apósod pedig hogy merészeli megjegyezni, hogy felszedtél pár kilót.

Ezeket a tényezőket most teljesen elfelejtheted! (Ugye már nem is kellene több érv, de ne aggódj, azért van még a tarsolyunkban...)

Nem őrülsz bele az ajándékvásárlásba Kép forrása: tumblr, strawbe-rry

3/5 Nem őrülsz bele az ajándékvásárlásba

Ha minden télen az volt eddig a legnagyobb stresszforrás, hogy görcsösen keresed a legtökéletesebb ajándékot szíved férfijának, most ezt elfelejtheted.

A pasiknak őrülten nehéz megfelelő meglepetéssel szolgálni, ami rengeteg fejtörést, utánajárást és gyűjtögetést igényel.

Ezúttal viszont gondolnod sem kell ilyesmire, sőt, a megspórolt időt és pénzt költheted akár saját magadra is! :)

4/5 A barátaiddal lehetsz

Amikor beindul a karácsonyi rokonlátogatás, és még a fiúd családjára is időt kell szánnod, arra már biztosan nem jut, hogy a barátaiddal is lehess.

Most viszont megkeresheted akár azokat a rég nem látott haverjaidat is, akik abban a városban élnek, vagy töltik az ünnepeket, ahol a szüleid élnek.

Egy kis nosztalgiázás pedig mindig jót tesz a lelkednek, ugye?

Gyűrű és baba kiiktatva Kép forrása: tumblr, stellaresque42

5/5 Gyűrű és baba kiiktatva

Oké, az igaz, hogy sokan megkérdezik majd, hogy „hogy-hogy egyedül vagy?”, de egy biztos: senki nem fog majd arról faggatni, hogy mikor szeretnél szülni, és mikor mész férjhez.

És nekünk bevallhatod, hogy már te magad is untad az ezekre adott sablonválaszaidat!

Szóval semmiképpen sem szabad lógatnod az orrod amiatt, hogy nem párban ünnepelsz, de azért reméljük, hogy az Igazi hamarosan rád talál!