Ez már tényleg giccs! Az 5 legrondább karácsonyi dekoráció, amivel mostanában találkoztunk

Zabolai Margit
Írta: ,

A karácsony az elfogadás, a szeretet, a megértés ünnepe. Meg a csillogó műanyagé is. Igyekszünk tiszteletben tartani, hogy mindenki máshogy éli meg az ünnepeket, és természetesen mindenki úgy díszíti az otthonát, ahogyan az neki tetszik. De azért maradjunk annyiban, hogy a következő dekorációk megvalósítói finoman szólva egy picit túltolták ezt az egész karácsony témát.

Oké, lássuk be, a műanyag gyümölcs eleve nem tartozik az ízléses lakberendezés top10-ébe, és nagyon sajnáljuk, ha nekünk kell ezt megmondani, de az, hogy valaki egy adag csillámport borít a műanyag köré, nem sokat segít a dolgon.

Persze, hogy karácsony, meg ilyenkor kicsit több is belefér, de tényleg nem értjük, hogy hogyan és kinek lenne csábító egy glitteres körte.

Mondjuk az tény, hogy annyi miértet felvet ez a dekoráció, amennyivel bőven át lehet vészelni egy kínos vacsora utáni beszélgetést, amikor mindenki kifogyott már a témákból, de mégis illendő volna még kicsit együtt maradni.

Mi történt veled, Rudolf?

Olcsó és egyszerű DIY karácsonyi dekoráció néven pörög az interneten ez a stilizált rénszarvas, amivel csak az a problémánk, hogy láthatóan valóban olcsó és DIY, arról nem is beszélve, hogy hangyányit ijesztő is.

Ha Rudi mesélni tudna, talán elmondana egy tanulságos történetet arról, milyen szomorú út vezet a Mikulás szánját vezető pozícióból a hengeres asztaldísz formájáig.

De talán nem ez az a karácsonyi történet, amit mindannyian hallani szeretnénk.