Ez már tényleg giccs! Az 5 legrondább karácsonyi dekoráció, amit mostanában láttunk

Írta: ,

A karácsony az elfogadás, a szeretet, a megértés ünnepe. Meg a csillogó műanyagé is. Igyekszünk tiszteletben tartani, hogy mindenki máshogy éli meg az ünnepeket, és természetesen mindenki úgy díszíti az otthonát, ahogyan az neki tetszik. De azért maradjunk annyiban, hogy a következő dekorációk megvalósítói finoman szólva egy picit túltolták ezt az egész karácsony témát.

A tiltott gyümölcs Kép forrása: bromeliadliving.com

1/5 A tiltott gyümölcs

Oké, lássuk be, a műanyag gyümölcs eleve nem tartozik az ízléses lakberendezés top10-ébe, és nagyon sajnáljuk, ha nekünk kell ezt megmondani, de az, hogy valaki egy adag csillámport borít a műanyag köré, nem sokat segít a dolgon.

Persze, hogy karácsony, meg ilyenkor kicsit több is belefér, de tényleg nem értjük, hogy hogyan és kinek lenne csábító egy glitteres körte.

Mondjuk az tény, hogy annyi miértet felvet ez a dekoráció, amennyivel bőven át lehet vészelni egy kínos vacsora utáni beszélgetést, amikor mindenki kifogyott már a témákból, de mégis illendő volna még kicsit együtt maradni.

Mi történt veled, Rudolf?

2/5 Mi történt veled, Rudolf?

Olcsó és egyszerű DIY karácsonyi dekoráció néven pörög az interneten ez a stilizált rénszarvas, amivel csak az a problémánk, hogy láthatóan valóban olcsó és DIY, arról nem is beszélve, hogy hangyányit ijesztő is.

Ha Rudi mesélni tudna, talán elmondana egy tanulságos történetet arról, milyen szomorú út vezet a Mikulás szánját vezető pozícióból a hengeres asztaldísz formájáig.

De talán nem ez az a karácsonyi történet, amit mindannyian hallani szeretnénk.

Minek ide karácsonyfa, ha itt vagyok én? Kép forrása: Pinterest, Alexis Brannan

3/5 Minek ide karácsonyfa, ha itt vagyok én?

Semmi bajunk azzal, ha valakit elkap a karácsonyi hangulat, és kicsit talán magán is szeretné viselni az ünnepi csillogás jegyeit, de azért az, hogy valaki üveggömböket ragaszt egy hajráfra, egy orrhossznyival mégis csak túlmegy a józan ész határain.

Elvégre nem akarsz a karácsonyfával versenyezni, ugye?

Ha mégis, akkor ne csodálkozz, ha egy ilyen dísszel a fejeden valaki a te kezedbe halmozza az összes ajándékdobozt, ahelyett, hogy a fa alá tenné.

Talán nem kell a lakás minden szegletét átváltoztatni Kép forrása: curbalertblog.com

4/5 Talán nem kell a lakás minden szegletét átváltoztatni

Persze, hogy az ünnepek alatt tesz az ember néhány papír hópelyhet ide, egy.két girlandot oda, de az év egész részében diszkréten figyelő, klasszikus díszek újrahangolása már egészen más dolog. 

Most nézd meg ennek a szobornak az arcát! Nézd meg!

Szerinted boldognak látszik?

Mert szerintünk nagyon nincs elragadtatva.

Magasról tesznek rá Kép forrása: coupons.com

5/5 Magasról tesznek rá

Ismered azt az érzést, amikor úgy tűnik, hogy a csillárról is karácsonyi díszek lógnak? De TÉNYLEG onnan is lelógnak?

Egy kristálylámpával egyébként is óvatosnak kell lenni, mert amilyen jól mutathat, ugyanolyan szerencsétlen választás is lehet, de ha megküldöd még néhány üveggömbbel, akkor abból szinte biztos, hogy semmi jó nem fog kisülni

Legfeljebb az, ha az izzó hőjétől eldurran néhány gömb, és az emberekre frászt hozva feldobja kicsit a laposodó hangulatot. De nem biztos, hogy ez az az eredmény, amit el szerettél volna érni a dekorral!