Tojásfestés a gyerekkel: 6 kedves tojásdíszítő tipp

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,
Tojásfestés a gyerekkel: 6 kedves tojásdíszítő tipp

Kép forrása: goodhousekeeping.com

Emlékszel még, amikor kislányként lelkesen festetted a hímes tojásokat a locsolkodóknak? Ne foszd meg ettől az élménytől a gyermekedet sem. Együtt lehettek és végre lesz idő a nagy anya-lánya beszélgetésekre is. Biztosan örök élmény marad neki, ahogyan együtt készülődtök. Régen még lilahagyma levébe áztatták és virágokkal díszítették a tojásokat, de ma már rengeteg új ötlet közül lehet válogatni. Ilyeneket gyűjtöttünk most össze.

Aranyosan Kép forrása: allyou.com

Igazi aranytojás, és nem is kell hozzá túl sok kézügyesség. Önts egy kisebb tálba csillámport, de arra figyelj, hogy teríts alá újságpapírt.

Miután kifújtad a tojásokat, óvatosan kend be folyékony ragasztóval és utána csak egyszerűen márts bele a csillámba. Ha megszáradt már ajándékozhatod is, de akár a lakás éke is lehet.

 

Kedves üzeneteket, de akár névre szóló tojásokat is gyárthattok barátaitoknak. Alapszínt is festhettek az írásoknak, amiket filctollal írhattok fel.

Még ötletesebb, ha táblafestékkel kenitek le őket, és krétával rajzoltok vagy írtok rá. Biztosan el fogja majd nyerni mindenki tetszését.

 

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!