A legszebb, természet ihlette tojásdíszítési technikák

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A legszebb, természet ihlette tojásdíszítési technikák

Mindig megpróbálom a lehető legjobban beosztani az időmet, de sokszor még így is több a teendőm, mint ahány órából áll a napom – éppen ezért imádom a kész díszeket. Ezeket évről évre bármikor elővehetem, egy gyors frissítést követően pedig már mehetnek is a helyükre. Ha mégis tudok időt szakítani egy kis extra dekorálásra, akkor a természetesség felé húz a szívem. Az alábbi tojásdíszítési technikák szerintem csodálatosak, és talán téged is inspirálnak majd az idei húsvéti dekoráláshoz!

Tollas dekorációk

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Ha sikerül madártollakat vásárolnod, akkor ráragaszthatod őket a tojásokra, vagy a megszórhatod velük a díszt, amit készítettél, de találni már a hobbiboltokban nagyon élethű, madártollas matricákat is, amiket villámgyorsan ráragaszthatsz a kifújt vagy főtt tojásra. Ezen felül lehetőséged van a festésre, a nyomdázásra és persze a decoupage technika is kiváló alternatíva, ha fényes és látványos húsvéti tojásokat szeretnél az asztalodra tenni.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!