5 kreatív húsvéti teríték, ami soha nem jutott volna magadtól eszedbe

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:

A nagyobb családi összejöveteleken szívesen megadom a módját a főzésnek éppúgy, mint a terítéknek. Ugyan nem azon múlik a hangulat, milyen díszek sorakoznak az asztalon, egészen más érzés leülni egy ízlésesen dekorált környezetben. Te is valami különlegessel szeretnél előrukkolni idén? Ezek az egyszerű, de annál mutatósabb húsvéti terítékek mindenkit levesznek majd a lábukról!

Amellett, hogy kedves kis dekoráció ez a pohárba rendezett fészek, még nagyon könnyen is kezelhető.

Ezek a fészkek az étkezés végéig benne maradhatnak a pohárban, bőven elég, ha csak kicsit odébb teszitek őket az asztalon.

Az elkészítésük pedig igazán könnyű és újrahasznosítható: a fészkek alapja csíkokra vágott, barna papír, amibe festett nikecellből készült tojások kerültek.

Ehhez a dekorációhoz csupán annyi a dolgod, hogy a csíkban meghajtott szalvéta közepéhez illesztesz egy festett tojást, majd a tetejénél egy szalaggal átkötöd az egészet.

Már el is készültél!

A végeredmény tökéletesen passzol az alkalomhoz, ráadásul ez a nyuszis dísz olyan, amit ugyanúgy bevethetsz egy komolyabb összejövetelen, mint egy gyerekeknek szóló uzsonnán.

Az csak hab a tortán, hogy a tojások és a szalvéták színét is kedved szerint váltogathatod, így könnyen testre szabhatod a dekoráció megjelenését.