5+1 húsvéti lakásdekoráció – Inspirálódj velünk

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 húsvéti lakásdekoráció – Inspirálódj velünk

Kép forrása: frame.bloglovin.com

Mindjárt itt a húsvét, azaz ideje tavaszi színekbe öltöztetni a lakásod. Ha a tavalyi díszek már egy kicsit elkoptak vagy egyszerűen csak frissíteni szeretnéd az idei dekorációt, akkor jó téma a húsvét, hiszen számos lehetőség rejlik benne. Ilyenkor előkerülhetnek a színes tojások, a tavaszi vibráló színek és a friss virágok. Ha már van néhány ötleted, de jól jönne egy kis inspiráció, akkor kattints tovább, összegyűjtöttük a legjobbakat!

Ajtó-és ablakdekoráció Kép forrása: familyholiday.net

Ha nincs túl sok szabad hely a lakásban, ahol elférne a húsvéti extra dekoráció, akkor ügyesen kihasználhatod az ajtókat és ablakokat, hogy egy kis tavaszi hangulatot csempéssz a térbe.

Ez lehet egy tavaszi koszorú, amit szalagokkal, virágokkal vagy barkával díszítesz, színes szalagok, amiknek az aljára valamilyen apróságot illesztesz vagy a hagyományos tojás dekorációnál is maradhatsz.

Tipp: Ha az ablakra teszel dekorációt, akkor arra figyelj, hogy praktikus legyen, tehát az ablak kinyitását és bezárását ne akadályozza, különben minden alkalommal csak bajlódnod kell majd vele!

 

Egy kis édesség Kép forrása: sprinklebakes.com

Ha már az édességnél tartunk, miért ne lehetne a húsvéti dekoráció ehető? A legjobb megoldás, hiszen nem kell extra dolgokat vásárolnod hozzá, és ahogy telnek a napok, minden szépen sorban úgyis elfogy majd.

Ha kreatív hangulatban vagy, akkor a bevált, már sokszor kipróbált receptjeidet is átalakíthatod húsvéti stílusúra, de ha új ízeket is kipróbálnál, akkor nézelődj egy kicsit a neten és készíts valami igazán különlegeset!

Tipp: A marcipán, a cukormáz és a sütidekor nagy segítségedre lesz majd!