6 húsvéti lakásdekoráció – inspirálódj velünk!

Stumpf Bea
Írta: ,

Mindjárt itt a húsvét, azaz ideje tavaszi színekbe öltöztetni a lakásod. Ha a tavalyi díszek már egy kicsit elkoptak vagy egyszerűen csak frissíteni szeretnéd az idei dekorációt, akkor jó téma a húsvét, hiszen számos lehetőség rejlik benne. Ilyenkor előkerülhetnek a színes tojások, a tavaszi vibráló színek és a friss virágok. Ha már van néhány ötleted, de jól jönne egy kis inspiráció, akkor kattints tovább, összegyűjtöttük a legjobbakat!

Asztaldíszek Kép forrása: fenzyme.com

Akár az ünnepi asztalhoz, akár általánosan egy asztaldíszhez vagy szalvétagyűrűhöz szuper, ha húsvéti szimbólumokat használsz. A színes tojások, a fészek, a természetes anyagok és egy kis kreativitás biztosan szuper eredményt hoz majd.

Ha nem lesz sok időd a terítésnél, akkor érdemes olyan ötletet megvalósítani, amihez előre készülhetsz, majd, amikor már minden az asztalon van, akkor jöhetnek a kész díszek is.

Tipp: A legjobb, ha újrahasznosított vagy akár ehető alapanyagokat használsz, hiszen így nem pazarolsz, és nem kell óriási költségekbe verned magad.

 

Virágok mindenhol Kép forrása: idemakeriet.blogspot.ro

Nem csak a húsvéti időszakban, hanem úgy általában tavasszal és nyáron érdemes virággal díszíteni a lakást.

Ha unod már, hogy mindig ugyanabban a vázában, ugyanott van a friss virág az asztalon, akkor érdemes egy kicsit kreatívkodni és variálni.

Mit szólsz például ehhez a tojásos virágos kombinációhoz? Trendi, minimál és egyszerű! Hát nem tökéletes?

Tipp: Ha ilyesmi kosarat találsz, de ragaszkodsz a friss virághoz, akkor középen elrejthetsz egy vízzel megtöltött vázát, amit utána színesre festett tojásokkal fedhetsz el.