5+1 kreatív ötlet táblafestékkel való dekorációhoz

Zabolai Margit
Írta: ,
5+1 kreatív ötlet táblafestékkel való dekorációhoz

Emlékszel még, milyen volt, amikor az iskolában a szünetekben nem tudtál ellenállni, és rajzolnod kellett valamit a krétával a táblára? A gyermeki rajongás a legtöbbekben ma sem múlt el, csak éppen nem találkozunk már olyan gyakran krétával meg táblával. Azonban, ha szereted a kreatív lakberendezési ötleteket, mutatunk néhány tippet, hol használhatod a táblafestéket, hogy egy kis stílust és játékosságot csempéssz az otthonodba.

Hűtőszekrényre Kép forrása: Country Home 2006

A hűtőszekrény alapozása kicsit macerásabb feladat, de ha egyszer elkészül, nagyon egyedivé teheted vele az egész konyhádat.

A klasszikus bevásárló lista mellett az is jópofa megoldás, ha berajzolod a hűtő ajtajára a belső polcokat, és a rajtuk álló tartalmat.

Ha valami elfogy, elég letörölni – vagy éppen ellenkezőleg, azt rajzolod fel, amit venned kell, bevásárlás előtt így is, úgy is elég csak egy pillantást vetni a hűtőszekrényedre.

Saját menü

Te miért ne írhatnád ki az aznapi menüt a konyhában, akárcsak az éttermekben szokás?

Fess le egy táblát, egy régi vágódeszkát vagy akár egy mutatós tálcát, és függeszd ki a falra!

Csinos betűkkel az aznapi fogásokat is ráírhatod, de akár egy motiváló idézet vagy egy kedves gondolat is kerülhet a tábládra.

Legolvasottabb cikkek

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

Fókuszban

Nyugodt alvás a megfázás alatt is! A téli megfázások tünetei alváshiányhoz vezethetnek, mely akár egy éjszaka alatt is negatívan befolyásolhatja az agyműködésünket

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!