Így köss magadnak sálat 30 perc alatt, kötőtű nélkül!

Zabolai Margit
Írta: ,
Így köss magadnak sálat 30 perc alatt, kötőtű nélkül!

Amikor egész nap a gépet püfölöd, vagy egyszerűen csak egy íróasztal mellett ülsz, jól esik valami olyasmit csinálni, aminek kézzel fogható eredménye is van. Ha szívesen alkotsz a kezeiddel, akkor ezt a sálat imádni fogod, de végre akkor is jut neked az alkotás öröméből, ha eddig kétbalkezesnek, vagy türelmetlennek hitted magad a kötögetéshez.

30 perc, és kész! Kép forrása: handimania.com

Ebben a sálban az a nagyszerű, hogy mindössze fél óra alatt kész van, de aki gyakran kötöget, és rutinosabban mennek neki a mozdulatok, akár ennél hamarabb is végezhet. 

Aki valaha próbált már kötni valamit, az tudja, hogy a vastagabb fonál, vastagabb kötőtű páros jelentősen lerövidíti a munkafolyamatot, ezt azonban nem lehet a végtelenségig fokozni. 
 
Láttál már karvastagságú kötőtűt? Most sem fogsz, viszont valóban a saját karjaidat használhatod kötőtű gyanánt. Így nem csak szemmel láthatóan gyarapodnak majd a szép szemek, de olyan eszközt használhatsz, ami tényleg mindig kéznél van.
Mire lesz szükséged?

A karon kötött sál előnye, hogy nem sok minden kell hozzá, még kötőtű sem. Egy éles ollóra majd a folyamat végén szükséged lesz, de ezen kívül csak szép színű, jó minőségű fonalat kell venned

Érdemes egy vastagabb, kicsit bolyhosabb változatot választanod, hiszen ebből mutatnak majd legszebben a laza szemek, ráadásul ez melegebben is tart, mintha egy vékony fonalból kötnéd a sálat – így ugyanis a szemek kicsit háló szerű hatást keltenének. 
 
Az ollón és a fonálon kívül még 30 percnyi szabadidőre lesz szükséged – ugyan a sál tényleg gyorsan elkészül, de mivel a szemeket a karodra szeded fel, amíg nem végeztél, nem nagyon tudod majd másra használni a kezeidet.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!