Készítsd el a saját álom-táblád

Kerekes Vivien
Írta: ,
Készítsd el a saját álom-táblád

Kép forrása: hayleyrichardson.co

Mindenkinek vannak álmai, vágyai és céljai, azonban a hétköznapok és az állandó stressz nyomása alatt könnyen megfeledkezhetünk róluk – hát még a megvalósításukról! Éppen ezért első lépésként arra törekedj, hogy minden egyes nap emlékeztesd magad arra, mire is vágysz igazán az élettől. Ebben lehet segítségedre az álom-tábla, és most azt is megmutatjuk, hogyan készítsd el a sajátod!

Miért csinálj álom-táblát? Kép forrása: blog.closetomyheart.com

Az emberek nagy része szeretne boldogabb, egészségesebb életet élni, de sokszor fogalmuk sincs, ez mégis hogyan néz ki pontosan. Mire van szükség ahhoz, hogy eljussunk a célhoz?

Az álom-tábla afféle vizuális megjelenítése annak, milyen lenne az az élet, amiben ezek a tervek már megvalósultak; ha pedig ez folyamatosan ott van előtted, nehéz lesz figyelmen kívül hagynod őket.

Ezáltal nap mint nap inspirálni fognak a képek, egészen addig, míg a döntéseiddel sikerül megközelítened őket.

Az elengedhetetlen előkészületek Kép forrása: theplannedpath.com

Tölts magadnak egy pohár bort, gyújts meg néhány gyertyát, mert most randira készülsz... saját magaddal!

Ahhoz, hogy a személyes álom-tábládat el tudd készíteni, mindenképpen szükséged lesz egy kis lélekbúvárkodásra. Elvégre ez az egész nem arról szól, hogy minél szebb képeket ragassz fel egy táblára!

A lényeg az, hogy visszatükrözze a benned rejlő vágyakat, úgyhogy kapj elő egy papírt és tollat, és írd le a titkosabb terveidet is. Az nem elég, hogy „sikeresebb karrierre vágyom” – határozd meg pontosan, ez milyen pozíciót takar számodra!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!