Romantikus Valentin-napi dekorációk, amiket gyorsan elkészíthetsz

Zabolai Margit
Írta: ,
Romantikus Valentin-napi dekorációk, amiket gyorsan elkészíthetsz

A Valentin-napot lehet szeretni vagy utálni, de az tény, hogy ha párkapcsolatban élsz, kár lenne kihagyni az alkalmat arra, hogy egy kicsit romantikázzatok – miért ne tennétek még különlegesebbé egy napot az életben? Ha nem is mentek drága étterembe, vagy vesztek egymásnak haszontalan ajándékokat, egy csipet figyelmességgel mosolyt csalhatsz a párod arcára. Az alábbi díszeket pillanatok alatt elkészítheted, mégis egyértelmű jelei lesznek annak, hogy ha otthon is maradtok, ma még jobban kifejezitek majd az érzéseiteket.

3D szívek

Az egyik legegyszerűbben elkészíthető, de mutatós dekoráció. Kartonpapírra ragassz mintás csomagolóanyagot, ami illeszkedik a Valentin-nap témájához. Ez után hajtsd félbe a papírt, a hajtás mellett rajzolj egy fél szívet és vágd ki.
A félbehajtott szíveket nyitogasd ki, és a hajtás mentén ragaszd össze őket kettesével, majd egy szalagra fűzve lógasd fel őket a hálószobában, vagy az ajtókeretre – alattuk csókolózni éppúgy ér, mint a fagyöngy esetében.
Tipp: kihagyhatod a karton papírt és egyszerű színes papírokból is elkészítheted a szíveket.

Felfűzött felirat Kép forrása: cottagemagpie.com

Válassz egy néhány betűs szlogent, lehet idézet, vagy csak a kettőtök neve, és betűnként rajzold fel színes kartonkorongokra, majd ezeket felfűzve lógasd fel egymás mellé a betűket a megfelelő sorrendben.
A felirat kerülhet a kandalló elé, az ablakpárkányra, vagy a romantikus vacsorához megterített asztal oldalára is.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)