Ne dobd ki a WC papír gurigát! Szuper csináld-magad írószertartók

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Ne dobd ki a WC papír gurigát! Szuper csináld-magad írószertartók

Kép forrása: Ikea

Akár az otthoni íróasztalodon vagy az irodában neked, akár a kisgyerekednek van szüksége írószertartóra, nem kell feltétlenül a boltban vásárolnod ehhez egy eszközt, hiszen te magad is készíthetsz szuper, egyedi tartót. Éppen ezért most mutatunk néhány ötletet, amelyekből inspirációt gyűjthetsz, hogy elkészíthesd a saját írószertárolódat!

Mérce Kép forrása: eighteen25.com

A már régi, esetleg törött szétnyitható, fából készült mérce vagy mérőszalagnagyon klassz alapanyag lehet az írószertartó elkészítéséhez.

Szedd lapjaira a mércét egy ilyen tárolóhoz, majd ezeket ugyanolyan magasságig fess át egy színes akrilfestékkel, vagy fesd akár az egészet ombre hatású színátmenetesre.

A megszáradt lapokat ragaszd kör alakba szorosan egymás mellé egy ragasztópisztoly segítségével, ezután pedig már fel is töltheted tollakkal és ceruzákkal.

Ha nem a szuper kézügyességedről vagy híres, akkor is készíthetsz magadnak egyedi tolltartót, amihez csak papírcsövekre, színespapírra és egy-két filctollra lesz szükséged.

Három különböző magasságú papírcsövet vonj be egyenként színespapírral, majd ha a ragasztó megszáradt, rajzolj rájuk cuki vagy mókás arcokat, de akár feliratokkal vagy apró mintákkal is kidekorálhatod a tartókat.

Ha elkészültél a díszítéssel, ragazd egymás mellé a csöveket, majd az egész tárolót ragasz egy táblára vagy kartonlapra.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!