Mit adjak a pasimnak? 11 férfias ajándék, amit saját kezűleg elkészíthetsz

Göcző Nóra
Írta: ,

Férfiaknak ajándékot vásárolni nem egyszerű feladat. Főként, ha már túl vagyunk a kötelező körökön, tehát kapott már plüssmacit, parfümöt, pólót, könyvet, svájci bicskát és zoknit. Ha már tényleg nincs ötleted, de érzel magadban egy kis kreatív ambíciót, akkor válogass a következő, kifejezetten férfiak számára, saját kézzel elkészíthető ajándék ötletek közül!

Rubik-kocka rajongóknak Kép forrása: snowmancrafts.co

Több mint negyven éve ismeri a világ Rubik Ernő találmányát. A háromdimenziós logikai játék egy kevés ragasztóval és néhány kinyomtatott fotóval gyorsan egyedivé tehető.

A közös emlékek nyomtatásakor csak arra figyelj, hogy a fotók megkapják a kockára jellemző hat árnyalatot (piros, kék, zöld, sárga, narancs és fehér)!

Persze ezt filctollak segítségével utólag is megteheted úgy, hogy minden kis négyzet szélét átrajzolod a megfelelő színnel.

Erre azért van szükség, hogy egyszerűbb legyen kirakni a házi Rubik-kockát.

Képkeret ezermestereknek Kép forrása: glaminati.com

Minden férfi örül egy közös fotónak, amely feleleveníti a legszebb együtt töltött órák emlékét. A keret azonban még többet dobhat a hangulaton, ha az egyedi és kézzel készített.

Javaslom, hogy ne a párod szerszámkészletét használd fel erre a célra, inkább nézz szét egy barkácsboltban, hogy mi mindent ragaszthatnál össze egy szuper képkerethez. A villáskulcsok, csavarhúzók, méretes csavarok épp megfelelőek erre a célra.

Ha a párod szeret kerékpározni, akkor akár bicikli láncból is készülhet az egyedi ajándék, falra akasztós változatért egy rövidre vágott fékbowdent is felhasználhatsz.

A keret hátuljára mindenképpen valami erősebb anyagot válassz, ez lehet egy méretre fürészelt falap vagy farostlemez is.