Kreatív házi készítésű cicajátékok

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

A cicák mind külön egyéniségek, szívmelengető kis szokásaik örömmel töltik el a gazdik szívét. Ha van cicád, akkor tudod, hogy mennyi szeretet és bohóság van egy kis szőrpamacsban. Ha szeretnéd jópofa játékokkal meglepni a házi kedvencedet, ezeket az ötleteket imádni fogod.

Néha a méregdrága emeletes cicaházak, játékvárak kevésbé érdeklik a ciculikat, mint egy cipősdoboz. Ha jártál már úgy, hogy a cicud egy véletlenül magára hagyott dobozba boldogan, dorombolva befészkelte magát, akkor tudod, miről van szó.

Készíts a macsekodnak egy olyan játszós dobozt, amin sok fityegő dolog van. Kreatív boltokban olcsón tudsz venni színes pomponokat. Vágj a kartondoboz két oldalára kis ablakokat. Damilra vagy erősebb fonálra rögzíts akár fagolyókat is, vagy egyéb, nem veszélyes játékokat. Kösd fel a dobozra ezeket. 

A cicák biztosan azonnal ráharapnak a direkt nekik készült, cuki kis játszóházra!

Nálunk nagyon bejött ez a nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető kis kuckó!

A cicák szeretnek elbújni, biztonságos helyen lapulni. Kellemes és kényelmes kis házikót készíthetsz a cicádnak, cicáidnak egy dobozból és egy már nem használt pulcsidból.

Egyrészt azért csábító ez a cicuknak, mert rajta van a gazdi illata, másrészt mert jó kis menedékhely. 

A kiválasztott dobozra tető nélkül lesz szükséged. Az erre szánt pulóvert húzd rá a dobozra és az ujjainál kösd össze, rögzítsd úgy az anyagot, hogy passzoljon a dobozra. Nincs szükség drága cicaházra, ez tuti kedvenc lesz!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!