6 kreatív dolog, amit egy kiürült tusfürdős flakonból készíthetsz

Szirák Viki
Írta: ,
6 kreatív dolog, amit egy kiürült tusfürdős flakonból készíthetsz

Kép forrása: pinterest.com

Eleged van már abból, hogy az üres tusfürdős és samponos flakonokat mindig a kukába kell dobnod? Ha némi kézügyesség és fantázia felhasználásával szívesebben készítenél belőle menő dísztárgyat vagy hasznos kiegészítőt, érdemes megfogadnod az alábbi DIY tippeket!

Igazán mesés vázákat készíthetsz a régi flakonokból, amelyek akár még szebbek is lehetnek az egyszerű üveg daraboknál. Ehhez pedig festéken kívül nem is lesz szükséged másra!

A sima műanyag felületet kend be az általad választott árnyalattal (de ahogy a kép is mutatja, ez lehet akár több szín is), hogy játékos és egyedi legyen az összhatás.

Ez tökéletes dekorációs elem lehet a tavasz közeledtével, amikor egyébként is szívesen behozzuk az évszak vidám árnyalatait a lakásba!

Ha vannak gyerekeid, akkor valószínűleg rengeteg színes ceruzátok, tollatok és egyéb írószeretek van otthon.

Hogy ezek ne csak a fiókba beszórva heverjenek, inkább vegyétek elő a kiürült flakonokat, és készítsetek belőle együtt saját tartót!

Ez tökéletes elfoglaltság lehet kisebbeknek és nagyobbaknak is, hiszen szabadjára engedhetik a fantáziájukat: akár kis szörnyecskéket is csinálhatnak belőlük, akárcsak a fotón.

A legmókásabb összhatásért szerezz be egy zacskóval a mozgó szemekből - ezt kreatív hobbiboltokban biztosan megtalálod!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba