Készíts magadnak perselyt! - Mutatós és a spórolásban is segít

Bodnár Alexa
Írta: ,

Ha van egy célod, ami miatt spórolásba akarsz kezdeni, jó, ha ezt szemmel láthatóvá is teszed, hogy könnyebb legyen az út az eléréséig. Ha tudod, miért lenne szükséged egy nagyobb összegre, készíthetsz magadnak egy szép perselyt, amely segít majd, hogy összegyűjtsd a pénzt, és megvehesd, amit szeretnél. Mutatunk neked néhány ötletet, amelyből te is inspirálódhatsz!

Egyszerűen nagyszerű Kép forrása: crafthubs.com

Sokan utazásra spórolnak, akár még úgy is, hogy azt sem tudják, hova fognak majd menni a pénzből, de az biztos, hogy valahol szeretnék majd jól kipihenni magukat.

Ha te is közéjük tartozol, akkor nagyon egyszerűen, egy befőttesüveg kidekorálásával elkészítheted magadnak ezt a perselyt.

Ehhez csupán egy térképmintás papírra lesz szükséged, amelyhez akár nyomtathatsz is magadnak egy térképet, és egy feliratra. Ha időközben megszületik az úti cél, akár még jelölheted is egy jókora X-szel a térképeden!

Keretes megoldás Kép forrása: etsy.com

Egy képkeretben nem csak képeket tarthatsz, hanem akár perselyt is készíthetsz belőle: Az üveglap mögé tegyél egy térképet, vagy egy város képét, vagy gyakorlatilag bármiét, amire gyűjteni akarsz, így ez motivál majd a céljaid elérésében, és még mutatós szobadekor is lesz belőle.

Ha utazásra spórolsz, és összegyűjt a pénzed, ideális lesz a perselyed, hogy ebben tartsd a jegyedet, amíg el nem jön az indulás napja.