Kerti játszóházak gyerekeknek, amit a pároddal össze tudtok barkácsolni!

Zabolai Margit
Írta: ,
Kerti játszóházak gyerekeknek, amit a pároddal össze tudtok barkácsolni!

Lehet egyszerű, vagy királylányos, kalózos vagy varázslatos, egy kerti fa játszóház biztos, hogy a gyerekek nagy kedvence lesz késő őszig. Ha van ügyes kezű ezermester a családban, ő is elkészítheti, vagy megvehetitek egy nagyáruházban is, de a díszítést mindenképpen végezzétek magatok, közösen – így érzi majd a kicsi igazán sajátjának a házikót! Hoztunk néhány képet inspirációnak!

Saját kávézó Kép forrása: pinterst.com

A hófehérre festett házikó egy kis kávéházat szimbolizál, ahol a gyerekek akár azt is játszhatják, hogy limonádét vagy habos kakaót szolgálnak fel.

És legyünk őszinték, ki ne álmodott volna már arról, hogy egy saját, hangulatos kis kávézót üzemeltet?

A dekorációt akár tetszés szerint cserélgethetitek is, annak megfelelően, hogy éppen szülinapi zsúr vagy teadélután van a kertben, és szerintünk külön kedves ötlet a táblafestékkel kezelt képecskék gondolata, amire a gyerekek mindig felírhatják az aktuális „kínálatot”.

Szabadtéri pihenés Kép forrása: diyandmag.com

Ez a szellős kis házikó akár raklapból is készülhet, a különleges, kuckós hangulatot a párnák és a textíliák adják meg, amiket egy esős délutánon két mozdulattal gyorsan össze is kaphatsz, és szükség esetén újra elrendezhetsz.

Ideális helyszín lehet ez nem csak a játékhoz, de akár a csendes pihenőhöz, olvasgatáshoz is, sőt ha árnyékos, védett helyen állítjátok fel, akkor annak sincs akadálya, hogy egy kellemes délutáni szunyókálás helyszíne legyen a kis kerti lak.

Fókuszban

Az 5 kedvenc húsvéti süteményem, amit legszívesebben mind elkészítenék idén

Egyszerű húsvéti ötletek, amikkel instant ünnepi hangulatot teremthetsz a családban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba