Kerti játszóházak gyerekeknek, amit a pároddal könnyen össze tudtok barkácsolni!

Kovács Andrea
Írta: ,
Kerti játszóházak gyerekeknek, amit a pároddal könnyen össze tudtok barkácsolni!

Lehet egyszerű, vagy királylányos, kalózos vagy varázslatos, egy kerti fa játszóház biztos, hogy a gyerekek nagy kedvence lesz késő őszig. Ha van ügyes kezű ezermester a családban, ő is elkészítheti, vagy megvehetitek egy nagyáruházban is, de a díszítést mindenképpen végezzétek magatok, közösen – így érzi majd a kicsi igazán sajátjának a házikót! Hoztunk néhány képet inspirációnak!

Elvarázsolt meseház Kép forrása: blog.homedepot.com

Barkácsboltokban akár készen is lehet kapni ilyen, kerti tárolásra alkalmas kis házikókat, amiket aztán kedvetek szerint festhettek, alakíthattok, és ha a gyerekek évek múlva megunják vagy kinövik a játszóházasdit, még mindig visszaalakíthatjátok kerti tárolóvá a kis bunkert.

Ennek a házikónak a különleges hangulatát részben az adja, hogy nem csak maga az építmény, hanem a környezete is ki lett alakítva: pici előkert, kis terasz vezet a „lakásba”, amitől az egész olyan lesz, mintha egy mese helyszínébe léptetek volna be.

Stílus, kicsiben Kép forrása: pinterst.com

Tényleg néhány OSB lapból is össze lehet rakni ezt a kis házikót, és aztán már csak a festésen, dizájnon múlik, hogy mit is hoztok ki belőle.

Nekünk nagyon bejön, mert a minimál és a keleti stílus keveredik benne, és jól szemlélteti, hogy attól, hogy a kertben a gyerekek is jól érzik magukat, és nekik is van életterük, még nem kell lemondanod arról, hogy rendezetten, akár felnőttesen nézzen ki a hátsó udvarod.

Egy ilyen kis épület dizájnjával is szépen belesimítható a kert elrendezésébe, és a gyerekek is imádni fogják.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv