Így használd fel a régi hulahoppkarikádat! Elképesztően kreatív ötletek

Balatoni Dóra
Írta: ,
Így használd fel a régi hulahoppkarikádat! Elképesztően kreatív ötletek

Kép forrása: afloral.com

Neked is valahol a szekrény mélyén porosodik egy hulahoppkarika? Hidd el, érdemes lenne néha elővenned, hiszen nem csak gyerekként veheted hasznát, egy kis gyakorlással laposabb hasra és vékonyabb derékra tehetsz szert. Ha azonban lusta vagy edzeni, vedd elő és készíts belőle izgalmas dekorációt! Mutatjuk, milyen csodákat alkothatsz ebből a sporteszközből!

Baldachinos ágy Kép forrása: erahomedesign.com

Az egyik legötletesebb felhasználási módja a hulahoppkarikának, ha baldachinos ágyat készítünk belőle magunknak vagy gyermekünknek. Bonyolultan hangzik? Pedig egyáltalán nem az!

A karikát húzd át fehér szalaggal és függeszd fel az ágy fölé. Rögzíts hozzá egy függönyt és tulajdonképpen már kész is! Ha még tovább dekorálnád, feldíszítheted rózsaszín virágokkal vagy akár égősort is erősíthetsz rá.

Fantasztikusan fog mutatni, a hálószoba éke lesz!

Szülinapi felirat Kép forrása: facebook.com

Szülinapi zsúrt szervezel gyermekednek, barátodnak? A régi, már nem használt hulahoppkarikádból igazán vidám dekoráció készíthető.

Semmi más dolgod nincs, mint három madzagot húrként áthúzni a karikán. Ne húzd túl szorosra, hagyd lazára.

Papírlapokból vágj ki háromszögeket, majd színes festékkel vagy filctollal mindegyikre írj egy-egy betűt, amelyből aztán kirakható a „boldog születésnapot” felirat és az ünnepelt neve.

A háromszögek végeit kissé hajtsd vissza, majd ragaszd a húrokra. Hogy még vidámabb legyen a dekoráció, végül rögzíts még a karikára néhány színes masnit. Az elkészült művet függeszd ki az ajtóra vagy az egyik falra!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv