Hipercuki és praktikus házi készítésű lakásdekorok kutyásoknak

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Hipercuki és praktikus házi készítésű lakásdekorok kutyásoknak

Kép forrása: unsplash

Ha te is családtagként szereted a kutyádat, vagy van olyan kedves rokonod, ismerősöd, aki rajong a négylábú társáért, akkor nézegesd meg ezeket a házilag elkészíthető szuper kutyás holmikat. Az itt összegyűjtött egyedi dekorációk nemcsak mutatósak, hanem praktikusak is. Némelyik esztétikus és funkcionális egyben, de a béke szigeteként is emlegethető sátorkáért például a kutyuskák egészen biztosan nagyon hálásak lesznek.

A gondoskodás egyik formája a napi rutint adó sétáltatás. Erre a közös szeánszra naponta többször is szüksége van a kutyulidnak, így az indulások előtti perceket kellemesebbé teheted egy kézzel készített, a kutyád nevével díszített póráztartóval.

 Az alaphoz egy kis fadarabra lesz szükséged, de egy kiszuperált vágódeszka is megteszi. 

Egy fogas, egy befőttesüveg és egy fekete karton kell még ehhez a többfunkciós dekorcucchoz. Többfunkciós azért, mert az üvegcsébe jutalomfalatkákat tehetsz. Az üveget erős ragasztóval kell rögzítened a fatáblához.  A fogast pedig érdemes felszögelned, ezekre tudod a pórázt vagy a szájkosarat felbiggyeszteni. Ha gondolod, egy szőrleszedő hengernek is feltehetsz egy külön akasztót és egy üvegcsét a kakiszedő zacsiknak is. Attól válik ez a tárgy igazán személyessé, hogy a fekete kartonra ráírod a kutyusod nevét.

 

Egy saját kis zug a lakásban igazi földi paradicsom lehet a kisállatok számára. Készíthetsz olyan sátrat a szeretett állatkádnak, ami stílusos és kényelmes is egyben.

Kellemes látvány és puha zugocska is. Szerezz be 4 jó erős és viszonylag hosszú botot, mert ezeket kell ügy rögzítened, hogy sátorformát adjanak.

Ezek a botok lehetnek akár felmosónyelek is. Madzaggal kell összekötnöd őket oly módon, hogy stabilan álljanak meg a padlón a rögzített botok. Erre jöhet rá egy takaró, amire akár kis pomponokat is varrhatsz. Egy pihe-puha párnácska pedig elengedhetetlen tartozéka ennek a sátorkának.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!