Hihetetlen, milyen dekorációk készülnek a régi biciklikerekekből - Te sem tudsz nekik ellenállni!

Szabó Erzsébet
Írta: , Frissítve:
Hihetetlen, milyen dekorációk készülnek a régi biciklikerekekből - Te sem tudsz nekik ellenállni!

Kép forrása: pinterest.com

Ha valamikor, akkor most sokan ráérünk otthon szelektálni, holmikat válogatni, előkészíteni a tavaszi lomtalanítást. Ilyenkor igazi kincsekre bukkanhatunk, de olyan holmik is a kezünk ügyébe kerülhetnek, amik első ránézésre nem tűnnek értékesnek. Jó példa erre egy rozoga biciklikerék, amiből látványos és izgalmas dekorációk készülhetnek bel- és kültérre egyaránt!

Ha imádod a vintage stílust, akkor alighanem már neked is van valahol egy ütött-kopott biciklikereked, ami már új köntösben díszíti a környezetét.

Arra ugyanis tökéletes ez a használati tárgy, hogy egy ízléses ajtókopogtatót, vagy éppen koszorút készíts belőle – utóbbinak csodás alapot biztosít a kerek forma és persze a küllők is számos izgalmas megoldást tartogatnak.

Egy hagyományos berendezésű otthonba nem igazán passzol ez a dekoráció, de ha kedveled az egyedi megoldásokat, akkor alighanem ez is közel áll majd a szívedhez.

Az előhívatott, kisebb-nagyobb fényképeket óvatosan behajtogathatod a küllők közé, de természetesen csipeszeket is használhatsz a rögzítés során.

Nem muszáj, hogy csiszold, vagy éppen fesd a küllőket: sokszor rozsdásan, kopottan még eredetibbnek hat az összkép.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv