5 + 3 hangulatos és aranyos ötlet babaváró bulira - Letölthető sablonokkal!

Fehér Dia
Írta: ,
5 + 3 hangulatos és aranyos ötlet babaváró bulira - Letölthető sablonokkal!

Kép forrása: Paola Vasquez/pexels.com

Manapság nagy divatja van a babaváró buliknak. Sokan külön szerveznek egy hagyományosabb összejövetelt, de vannak, akik még a baba nemét is ünnepélyes hangulatban jelentik be. Szerencsére rengeteg kreatív módon el lehet tölteni az időt és aranyos dekorációkkal is fel lehet dobni a helyszínt! Ezekből csemegézzetek bátran, a játékokhoz pedig egy kis segítséget is találtok, ugyanis letölthető sablonokkal is készültem nektek.

Hangulatos füzér babaruhákból

Szabadtéren és a lakásban is remekül mutat egy szárítókötél, amire babaruhák vannak feltűzve. A ruhák színe akár a baba nemének is megfelelhet, de a letisztultabb hangulat eléréséhez érdemes a fehér és a bézs árnyalatokat kipróbálnod. A kis rugdalózók, pólók és zoknik is nagyon aranyosan mutatnak a kötélen. 

 

Hulahopp karikás képek

Vidám hangulatba hozhat mindenkit, ha néhány gyerekkori képpel dekorálod a buli helyszínét, amik rólad és a párodról készültek. Ehhez egyszerűen vegyél egy hulahopp karikat, ezt fesd le aranyra, köss rá zsinórokat, amikre csipeszekkel fel tudod tenni a fotókat. A karika tetejét díszítsd művirággal, zöld levelekkel és persze köss rá egy szalagot, amivel fel tudod akasztani. Akár az is jó ötlet, ha megkéred a vendégeket, hogy hozzanak magukról gyerekkori képeket és tűzzék fel, aztán pedig ki kell találni, hogy ki látható a fotón.

 

Kitűzők

A gyermek születésével új családtagok is születnek, például lesz mama, papa, nagynéni, nagybácsi, kistesó. Ha szeretnél valamivel kedveskedni a vendégeknek, csinálj egyszerűen ilyen kedves kitűzőket. Az alapjuk lehet karton vagy filc - ebből vágj ki egy kört. Az aljára tűzz néhány szalagot, a közepére pedig ragaszd rá a megnevezést, amit ki is nyomtathatsz vagy kézzel is a kitűzőre írhatsz. Szerintem ennek a kedves gesztusnak mindenki örülni fog!

 

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!