Gyönyörű dekorációk üveggel, amit te is elkészíthetsz

Zabolai Margit
Írta: ,
Gyönyörű dekorációk üveggel, amit te is elkészíthetsz
Üres üvegből minden háztartásban akad bőven, legyen szó a születésnapra kapott borról, a nagyi lekvárjáról vagy a szörpös üvegről. Amit már nem használsz, azt mindenképpen érdemes megsétáltatni a szelektív hulladékgyűjtőig, de ha nem akarod kidobni, az elmosott üvegből egy pici leleménnyel csodás asztaldíszt vagy vázát is készíthetsz. Adunk néhány tippet!
Növények, ahogyan még sohasem láthattad őket

Ehhez a díszhez üvegvágóra lesz szükséged, de egyébként könnyedén elkészítheted. Vág le egy üveg száját úgy, hogy bele tudd illeszteni az üveg alsó részébe.
Ez után az alsó üveget töltsd meg vízzel, a felsőt pedig töltsd meg virágfölddel és ültess bele nedves, párás talajt kedvelő növényt. A virág gyökere a lyukon keresztül a víz felé fog kúszni, te pedig így nem csak a növény föld feletti, de az alatti részét is láthatod.

Varázslat madzaggal

Fogj színes vagy natúr madzagot, és a végét ragasztópisztollyal rögzítsd az üveg szájánál. Ez után kezd el a madzagot körbetekerni az üvegen, szorosan mellette tartva, amíg el nem érsz az aljáig.


Itt ismét rögzítsd a ragasztóval a madzagot: máris kész a rusztikus váza, amiben a szárított virágok mutatnak a legjobban.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!