Garantáltan egyedi ékszerek otthonról

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Garantáltan egyedi ékszerek otthonról
Sok kellemetlen pillanatot szerezhet, amikor legújabb ékszerünket büszkén viselve indulunk sétára, és azt vesszük észre, hogy szembe sétál velünk a párja, egy másik embert díszítve. Ahhoz, hogy garantáltan egyedi darabokat tudhassunk a magunkénak, a legjobb, ha mi készítjük el őket.
Gyöngy

Ezen az alapanyagon nem is nagyon kell sokat magyarázni, hiszen a legtöbb esetben ebből készülnek az otthoni ékszerek. Ahhoz azonban, hogy valami különlegeset hozhassunk létre, ne csak egy sorban fűzögessünk.
Egyes technikákkal széles, gyönyörűen megkreált költeményeket hozhatunk létre, amelyek még egy elegáns ruha mellett is megállják a helyüket. Igaz, ez több munka és jóval bonyolultabb is elkészíteni, de mindenképpen megéri a fáradságot.

Bőr

Ez az anyag napjainkban egyre divatosabb, még a férfiak körében is. Az is tökéletes, ha semmilyen díszítést nem használunk, csupán egy vékonyabb bőrt kötünk a nyakunkba, vagy a kezünkre, de akkor sem foghatunk mellé, ha szeretnénk valamivel kiemelni az anyagot.


Arra azonban vigyázzunk, hogy ne kerüljön rá túl sok minden, mert akkor elveszíti a vad hangulatát, hiszen magát a bőrt egyáltalán nem lehet majd látni.

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?