A farmer újrahasznosítása – 7 nagyszerű dolog, amit te magad is varrhatsz belőle

Scheftsik Tamás
Írta: ,
A farmer újrahasznosítása – 7 nagyszerű dolog, amit te magad is varrhatsz belőle

Szinte nincs is olyan ember, akinek élete során legalább egy farmerja ne lett volna. Nem véletlenül kedveljük ezt az anyagot, hiszen nagyon strapabíró, és évek óta divatos is. Ám amikor egy – egy kedvenc darab nem bírja tovább, és hangos reccsenéssel feladja a küzdelmet, akkor bizony nagyon el tudunk keseredni. Lássuk hát, mihez kezdhetünk egy jó minőségű farmeranyaggal.

Ülőgarnitúra

Ha igazán nagy farmerrajongó vagy, akkor ne állj meg a székeknél, hanem vonasd be a teljes ülőgarnitúrát ezzel az anyaggal.

Ezt már mindenképpen szakember csinálja, és érdemes hozzá anyagot is venni, mivel az elhasználódott nadrágjaid kevesek lesznek.

Az azonban biztos, hogy egy igencsak egyedi kanapéhoz juthatsz így hozzá.

Táska

A táskák világában is több funkcióról beszélhetünk. Vannak olyanok, melyek elegánsak, így a megjelenésünk elengedhetetlen kellékei, de vannak olyanok is, melyeknek elsődleges célja a tárolás.

Ezeket túrákon, nagyobb kirándulásokon, shopping körutakon használhatjuk, így nem árt, ha strapabíróak is. Erre tökéletesen megfelel a farmer.

Varrhatjuk matrózzsák- szerűen, kombinálhatjuk pamut anyaggal és varrhatunk rá sikkes gyöngypántokat, de strapabíró hátizsákot is készítünk belőle. Biztosan sok kellemes pillanatot fogunk átélni a segítségükkel.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)