5 falfestési technika: ezzel a trükkel különleges hatást érhetsz el saját magad is

Zabolai Margit
Írta: ,
5 falfestési technika: ezzel a trükkel különleges hatást érhetsz el saját magad is

A nyár a legnépszerűbb időszak a lakásfelújításra, és ha esetleg falfestésben gondolkodsz, a szép színek mellett a technikákat is érdemes átbogarászni - a megszokott egyszínű, vagy a bordűr csíkkal elválasztott felállás helyett néhány igazán izgalmas dolgot is készíthetsz.

Mókás pöttyök Kép forrása: buzzfeed.com

Nagy rajongója vagyok a pöttyöknek, amik mindig játékosak és vidámak, mégis sokféle hatást lehet elérni velük.

Egy előre kivágott sablonnal percek alatt felkenheted a mintákat a falra, a végeredménynek pedig csak a fantáziád szab határt.


Csodaszép gyerekszoba inspirációk kislányoknak


Ilyen finom színekkel remek dekorációt készíthetsz a gyerekszobába, de képzeld el például, hogy a fehér falra ragyogó, metálos színű pöttyöket kensz - remek választás a hálóba vagy a fürdőszobába is.

Van, aki egy percet sem tudna csillogó falak között tölteni, de ha neked bejön a glamúr, miért ne élveznéd a saját otthonodban?

A diszkrét csillogáshoz elegendő egy adag, hobbiboltokban kapható glittert keverni a falfestékbe, de persze minél több csillogó pontot szeretnél, annál több csillámporra lesz szükséged.


Mennyi festék kell egy szoba kifestéséhez? Így számolj, és erre figyelj, ha magad fested a falakat!


Gondold át, hogy mekkora felületen, milyen színű festékben milyen színű csillámokat akarsz, és az sem árt, ha biztosítasz megfelelő fényforrást, hiszen a glitterek természetes fényben, vagy egy lámpa mellett ragyognak a legszebben.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató