Egyszerű és gyönyörű őszi kopogtatók, amiket saját kezűleg is elkészíthetsz

Balatoni Dóra
Írta: ,

Imádjuk a saját kezűleg készített kopogtatókat! Igazán hangulatosak, ráadásul tudjuk, mennyit dolgoztunk vele. Mindig igyekszünk feldíszíteni ajtónkat egy-egy évszaknak megfelelő dísszel. Nem csak mi magunk imádjuk, de a hozzánk érkező vendégeknek is egyből feltűnik, és rendre megdicsérik. Itt az ideje, hogy te is lecseréld a nyári kopogtatót egy őszire! Máris mutatunk néhány egyszerű, mégis nagyon szuper megoldást, amit érdemes kipróbálnod!

A világ egyik legkönnyebben elkészíthető kopogtatója ez. Igazán hangulatos, nagyon ötletes és remekül mutat az ajtódon.

Amire szükséged lesz hozzá: facsipeszek, festék, drót és egyéb, őszt idéző dekoráció, falevél, termés és masni.

A drótból hajtogass körformát, a csipeszeket pedig fesd le az ősz színeire, barnára, narancssárgára, pirosra, sötétzöldre.

A csipeszeket sorban csipdesd fel a drótra, majd ha kész, egy-két őszi motívumot ragassz rá. Végezetül fogasd fel a koszorút az ajtódra!

Helló, ősz! Kép forrása: bhg.com

Nem koszorú, mégis nagyon jól mutat kopogtatóként egy fából készült képkeret egy jól megválasztott felirattal. Lehet az egy „Isten hozott” vagy „helló, ősz”, te választod meg.

Igazán hangulatos lesz, ha krétával írsz a táblára, de ha ilyet nem tudtál beszerezni, csak nyomtasd ki a feliratot és helyezd bele a keretbe.

Ezzel pedig még nincs vége: gyűjts össze néhány színes levelet, termést vagy hajlítható, vékony gallyat és rögzítsd a keret köré.

Egy szalaggal kösd fel, a vendégeid elámulnak majd rajta.