Dekoráljunk az ősz díszeivel: egyszerűen, saját kezűleg

Scheftsik Tamás
Írta: ,
Dekoráljunk az ősz díszeivel: egyszerűen, saját kezűleg
Sokan szeretik az évszaknak megfelelő díszbe öltöztetni a lakásukat. Ez nagyon szép is, de ha az ember az őszre gondol, akkor sokaknak csak a zimankó, az eső, és a lehangoló, ködös idő jut eszébe. Pedig az ősz is rengeteg szépséget rejt, amiket a lakásunk dekorálásánál is tökéletesen ki tudunk használni. Lássunk most néhány ötletet.
Levelekkel

Kézenfekvő, hogy az őszi, színes leveleket használjuk fel a lakás dekorálásánál is. Erre nagyon sok lehetőségünk van, hiszen akkor is remekül mutatnak, ha egy üveg gyertyatartó köré kerülnek, és akkor is fantasztikusak, ha nagy csokorba szeded őket, és egy vázába rakod.
Ha magát a levelet nem is tartod meg, egy kis festékkel a lenyomatát bárhol megőrizheted, akár egy képkereten, akár egy könyv borítóján.

Toboz

Ha kisétálsz az erdőbe, akkor ebben az időszakban rengeteg méretben és formában találkozhatsz tobozokkal. Jellegzetesen az őszhöz kötődik, éppen ezért tökéletes dísz lehet belőle.


Egy tálba halmozva is remekül mutat, de ha komornak ítéled a sok barnát, akkor egy kis festékspray-vel feldobhatod a fenyővirágokat. Tobozokból tökéletes ajtódísz is válhat, hiszen egyszerűen egy kerek kartonlapra kell csak őket felragasztani, és kész is van.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)