5+1 cuki barkácsötlet wc-papír gurigából

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
5+1 cuki barkácsötlet wc-papír gurigából

Egy olyan alapanyagra hívjuk fel a figyelmedet, amiből rengeteget fel tudsz halmozni, hiszen minden háztartásban ott van. A wc-papír-gurigából ki tudja hány landol heti szinten a kukában, ugye? Most párat tegyél félre! Nézd meg, mennyi jópofa dologra fel tudod használni ezt a kis kartoncsövecskét!

Unikornis-invázió van! Egyre több helyen bukkannak fel a színes egyszarvúak, lakásdekorációs cuccokon és ruhákon is sokszor ott díszelegnek. Készíts egy saját csavart szarvú lovacskát a kukától megmentett gurigából! 

A mesés paci elkészítéséhez szükséged lesz temperára a guriga befestéséhez, kartonpapírra a fülecskéknek, ragasztóra és színes fonáldarabkákra a sörényéhez, és fekete filctollra a szemecskék megrajzolásához.

Ha igazán szuper kis unikornist szeretnél, akkor egy darabka csillogós dekorgumit is beszerezhetsz, ebből lesz majd a szarvacska.

 

Két lépésben eljuthatsz a gurigától a dobozkáig.

Nem kell mást tenned, mint a csövecske két végét benyomni szépen úgy, hogy doboz formát kapj. Innentől aztán tényleg a fantáziádra van bízva, mit hozol ki ebből a kis tartókából.

Tehetsz rá masnit, átkötheted dekorszalaggal, ragaszthatsz rá csomagolópapírt, vagy akár nagyon egyszerű mintákat is festhetsz rá temperával.

A kis dobozkádba így üzenetet, cukorkát is elrejthetsz. Édes kis meglepetésként ”csak úgy” is adhatsz egy-egy ilyet a párodnak vagy a gyerkőcöknek.

 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba