Ahogyan menő fülbevalókat készíthetsz pár perc alatt – 5 kreatív ötlet

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,
Ahogyan menő fülbevalókat készíthetsz pár perc alatt – 5 kreatív ötlet

Kép forrása: pinterest.com

Feldobnád a megjelenésed vagány, saját készítésű kiegészítőkkel? Szereted egyedi holmikkal felhívni magadra a figyelmet? Ha igen, akkor nézd meg ezt a kreatív fülbevalós összeállítást, amiben izgalmas és könnyen megvalósítható ötleteket találsz.

Egy kis ráhangolódás

Én nagyon szeretem az olcsó alapanyagból elkészíthető, látványos ékszereket. Ha megkérdezik, honnan vannak, lelkesen mondom, hogy én raktam őket össze otthon pár filléres kreatív kellékből. Most megmutatok neked pár nagyon jópofa fülit. Szuperolcsó cuccokból összeállíthatod őket. Ráadásul különösebb kézügyesség sem kell az elkészítésükhöz és tényleg néhány perc alatt megvannak. Fülbevaló kellékeket hobbiboltokban nagyobb mennyiségben is tudsz vásárolni.

A bőr remek alapanyag fülönfüggőkhöz is. Képzeld, egyes bőrdíszművesek árulnak nagyon olcsón maradék anyagot.

De ha van olyan használt bőrcuccod, öved, amit már biztos nem fogsz felvenni, újrahasznosíthatod.

Az angyalszárnyak több rétegesek is lehetnek, de egyetlen szín is jól tud mutatni a füledben.

Ollóval vagdosd meg a csepp formájú alapokat és hobbikellékesnél beszerezhető karikára illeszd fel őket! A karikát ollóval össze tudod szorítani. Ragasztásra nincs is szükség.

Egyik kedvenc anyagom a hőre keményedő gyurma, én mondjuk kifőzhetős gyurmának hívom. Mindkét névben benne rejlik maga a technika is, hiszen olyan gyurmáról van szó, ami sütőben vagy felforralt vízben megkeményedik. Ugye mennyi lehetőséget rejt ez magában?

Rengeteg színben kapható az ilyen típusú gyurma, még csillogósakat is találsz köztük.

Válassz ehhez a fülihez szép pasztelles rózsaszín árnyalatokból!

Tépj ki a gyurmákból egy- egy darabkát és formázz ezekből golyót! Rejts bele egy kis aranyszínű csipetet is, majd gyúrd tovább a golyódat! Ezután lapogasd le tenyérrel! Meglátod, egyedi mintát kapsz. Bedugós fülbevalóalapot használj, erre rá tudod a kifőzött vagy kisütött gyurmaékszeredet ragasztani. 

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba