A 2020-as év legmenőbb húsvéti tojásai, amikkel biztos sikert aratsz

Balogh Orsi
Írta: ,

Nemcsak a locsolók miatt érdemes tojást festeni húsvét idején, hanem azért is, mert valójában remek program! A kicsiket és a nagyokat is ugyanúgy szórakoztatja. Igaz, némelyik tojás elkészítéséhez kell egy kis kézügyesség, de jó pár olyan design is akad, amihez nem kell hivatásos tojásfestőnek lenni! Ha nincs ötleted, mivel díszítsd idén a tojásaidat, mutatunk pár tippet, amelyekkel biztosan sikert fogsz aratni!

Lepd meg a szeretteidet vagy díszítsd otthonodat egyedi tojásaiddal. Amennyiben unod a szokásos díszítő módszereket itt biztosan találsz kedvedre valót!

Nemcsak a tojásdesignok, hanem az emojik is évről-évre bővülnek. Mi lenne, ha a kedvenc emojiaidat festenéd meg az idén? 

Sőt, kapjon minden szeretted egy rá jellemző hangulatjelet!

Könnyedén elkészítheted a tojásokat! Először fesd be mindet sárgára és hagyd őket megszáradni. Utána feketével – vagy egyéb szín felhasználásával - rajzold meg a szemüket, szájukat és a szemöldöküket.

A Marvel mindig nyerő és újabb filmek kíséretében évről-évre bővül az univerzuma! Melyik Bosszúálló-őrült ne örülne egy Vasemberes vagy Amerika kapitányos tojásnak? Először mindig fesd meg a tojás alapszínét és csak utána a részleteket.

Íme, egy jó tipp: ha például Amerika kapitány pajzsát szeretnéd megfesteni, akkor használj celluxot vagy ragasztószalagot a még fehér tojáson, amíg megfested a piros vagy fehér csíkokat.

De Pókember szemével is csalhatsz így: takard ki a fehér szemeknek szánt részt és úgy fesd le pirossal a tojást.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv