7 kreatív ötlet táblafestékkel való dekoráláshoz

Zabolai Margit
Írta: ,
7 kreatív ötlet táblafestékkel való dekoráláshoz

Emlékszel még, milyen volt, amikor az iskolában a szünetekben nem tudtál ellenállni, és rajzolnod kellett valamit a krétával a táblára? A gyermeki rajongás a legtöbbekben ma sem múlt el, csak éppen nem találkozunk már olyan gyakran krétával meg táblával. Azonban, ha szereted a kreatív lakberendezési ötleteket, mutatunk néhány tippet, hol használhatod a táblafestéket, hogy egy kis stílust és játékosságot csempéssz az otthonodba.

Így használd a táblafestéket!

Ha csak egy egészen kis mennyiségre van szükséged, akkor hobbiboltban érdemes táblafestéket keresni, nagyobb kiszerelésben festékboltokban találsz, a két literes doboz ára 8-10 ezer forint között mozog, tehát nem olcsó, cserébe viszont különleges.

Mivel csak tökéletesen tiszta, pormentes felületen érhető el vele szép eredmény, mindenképpen használj valami alapozó festéket is, mielőtt felviszed.

A táblafestéket a legegyszerűbben hengerrel hordhatod fel, két rétegben, először függőlegesen, majd vízszintesen, hogy teljesen egységes, sima felületet kapj.

Táblafesték a falra

A táblafesték egyik legnépszerűbb otthoni felhasználási módja, ha egy falat, vagy falrészt kensz le vele.

Azon túl, hogy jópofa üzenő táblának, vagy bevásárló listának használhatjátok, a rajzok vagy feliratok megváltoztatásával bármikor átalakíthatjátok a helyiség hangulatát, így a falra kent táblafestékben rengeteg lehetőség rejlik, a megoldásoknak csak a képzeleted szabhat határt.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!