7 hangulatos dekorációs tipp szilveszterre

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Otthon ünnepelsz a családoddal vagy a barátaiddal? Akár házibuli a program, akár egy csöndes, beszélgetős estét tervezel, mindannyian megérdemlitek, hogy hangulatosan feldíszített környezetben köszöntsétek az újévet!

Szilveszterkor mindent szabad, de ez nem jelenti azt, hogy a lehető legtarkább dekoráció számít helyénvalónak. Ha szivárványos pompában érzed jól magad, akkor hajrá, viszont figyelj arra, hogy a színáradat ne csapjon át zavaró formába.

Válassz ki tehát 2-4 fő árnyalatot – jó, ha van köztük egy kontrasztpár, például piros és kék –, de a fekete, az ezüst és az arany is kiválóan mutat együtt! Gondoskodj a hangulatfényekről is, amely származhat minigyertyákból, karácsonyi égősorból, de ha táncos bulit szervezel, a villogó diszkófény is szuper választás!

A lufik a szilveszteri hangulat elmaradhatatlan kellékei. A kiválasztott színsémának megfelelően szerezd be őket, aztán fújd fel őket levegő vagy hélium segítségével. A vendégeid számára apró ajándékokat is elrejthetsz a léggömbökben, ha ügyes vagy.
 
Amennyiben kisgyermek vagy háziállat is lesz a közeletekben, ügyelj rá, hogy a pukkanás minél kevésbé zavarja meg őket!

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba